Noutăți

VW Golf R 400, concept de 400 CP

În cadrul Salonului auto de la Beijing, ce își va deschide porțile peste trei zile, germanii anunță un hot hatck radical: VW Golf R 400.

VW Golf R 400-0

Pentru a celebra 40 de ani de la lansarea primei generații Golf, constructorul auto german a pregătit un concept cu adevărat special: VW Golf R 400. Acesta este anunțat prin intermediul unor schițe și va fi prezentat în cadrul Salonului auto de la Beijing.

VW T-ROC Concept anunță un viitor SUV de clasă mică

Sub capotă vom regăsi o versiune îmbunătățită a propulsorului turbo cu cilindreea de 2,0 litri (2.0 TSI), regăsit pe Golf VII R, ce dezvoltă în acest caz 400 CP și un cuplu motor maxim de 450 Nm. Astfel, cu 100 CP și 70 Nm în plus, VW Golf R 400 face sprintul 0-100 km/h în doar 3.9 secunde, mai repede cu o secundă decât Golf VII R. Mai mult, viteza maximă nu este limitată electronică și ajunge la 282 km/h. De gestionarea puterii se ocupă o transmisie automată cu dublu ambreiaj (DSG), iar tracțiunea se realizează prin intermediul sistem 4×4 cu diferențial central Haldex.

VW Touareg facelift

Ca design, VW Golf R 400 propune spoilere față și spate cu accente agresive evidente, jante de aluminiu individuale, pasaje ale roților evazate și evacuare dublă centrală. Imaginea sportivă este completată de pavilionul negru și oglinzile retrovizoare cu aspect deosebit, ambele elemente fabricate din CFRP. De asemenea, CFRP-ul este folosit și la finisarea habitaclului, în vederea reducerii masei totale, astfel că hot hatch-ul german oprește cântarul la 1400 kg.

PUBLICITATE

ABONAMENTE

PUBLICITATE

NEWSLETTERCATALOGUL AMS

AUTODNA

EVENIMENTE

PUBLICITATE