Știri

VW Caddy facelift

Deși actualul model are în spate o lungă carieră, VW Caddy se pare că mai așteaptă schimbarea de generație și se pregătește de un al doilea facelift major.

Spy-Shots of Cars

Versiunea cu facelift a lui VW Caddy, ce ar trebui să debuteze la sfârșitul acestui an sau în prima parte a lui 2015, va păstra același linie generală a caroseriei, care pune latura practică pe primul plan, dar detaliile de design se vor alinia la trendul estetic actual. Astfel, ne așteptăm la faruri și o grilă a radiatorului mai angulare, precum și un spoiler complet redesenat. La partea din spate, modificările se vor concentra asupra blocurilor optice, dar acestea nu vor crește în dimensiuni și vor fi amplasate tot pe verticală pentru a nu influența accesul bun la portbagaj.

60 de ani de VW Bus

La interior ne așteptăm la o îmbunătățire a materialelor folosite la finisare și adoptarea unor sisteme de siguranță și confort moderne, preluate de la noile modele ale gamei VW. Ar putea apărea un sistem de evitare automată a potențialelor accidente la viteză mică, iar ESP-ul ar trebui să dispună de funcții suplimentare pentru stabilizarea pe traiectorie și a unei eventuale remorci.

VW Caravelle Edition, un shuttle sportiv

Nu sunt așteptate noutăți importante în privința propulsoarelor, ci mai degrabă o optimizare a cifrelor de consum.  

PUBLICITATE

ABONAMENTE

PUBLICITATE

NEWSLETTERAUTODNA

PUBLICITATE