Știri Video

(Video) Rolls-Royce Cullinan devine subiect pentru National Geographic

Cum Bentley își face deja de cap în segmentul ultra-SUV cu Bentayga, Rolls-Royce nu putea sta deoparte, astfel încât până la sfârșitul anului vom vedea și reprezentantul lor – Cullinan – debutând oficial.

Însă până la momentul ridicării cortinei mai este – timp pentru ultimele teste. De altfel, Rolls-Royce a tot plimbat în lung și în lat (de pe câmpuri înghețate până pe deșerturi veștejite, conform britanicilor) exemplarele prototip de pre-producție în ultimii trei ani. Acum a sosit momentul ultimelor pregătiri – care vor fi ceva mai speciale, deoarece ele se vor desfășura în antiteză totală cu evoluția clasică a unor astfel de programe de test. De obicei, constructorii – după ce au îmbrăcat bine în cele mai năstrușnice camuflaje caroseriile – încearcă să scape prin orice metodă de publicul larg în general, și de așa-numiții „car paparazzi” în mod special.


Nu este și cazul celor de la Rolls-Royce, care ne vor ține chiar ei la curent cu mersul programului – și nu oricum, ci cu ajutorul celor de la National Geographic! Datorită unui nou parteneriat, Rolls-Royce va trimite Cullinan într-o ultimă aventură înainte de prezentarea oficială – denumită „The Final Challenge” și pe parcursul cărei ava trebui să se dovedească „Effortless Everywhere” pentru publicul din lumea întreagă. Călătoria începe pe 4 aprilie în „Highlands of Scotland” și va continua prin ținuturile alpine din Austria, deșerturile aride din Orientul Mijlociu și nu se va încheia înainte de a supune noul Cullinan încercărilor și pe cele mai dificile parcursuri din Statele Unite, Rolls-Royce promițând multe mile de teren dificile și o sumedenie de provocări în off-road.

Iar la final vom avea parte cel mai probabil de un documentar în cunoscutul stil spectaculos abordat de National Geographic – însă constructorul le mai promite nerăbdătorilor și noutăți zilnice via social media, inclusiv în zona dedicată Rolls-Royce Cullinan de pe site-ul oficial National Geographic. Echipa producătorului va fi însoțită de fotografi și cameramani NG conduși de Cory Richards, fotograf și explorator, încununat în 2012 cu premiul „National Geographic’s Adventurer of the Year”.

Aurel Niculescu

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

ABONAMENTE

PUBLICITATE

NEWSLETTERAUTODNA

PUBLICITATE