Știri Video

(Video) Renault își prezintă viziunea de mobilitate urbană partajată la Geneva

Deocamdată nu avem aproape nici un detaliu, în afară de numele „EZ-Go” al noului concept, prezentat sub leitmotivul „Easy Life” și a unui foarte scurt video de prezentare.

Acesta pare să înfățișeze un vehicul de tip „capsulă”, cu cabina destinată pasagerilor aerisită și spațioasă mulțumită secțiunilor foarte mari vitrate. Conform Renault, noul său concept înfățișează viziunea sa pentru mobilitatea urbană partajată – toate detaliile le vom primi probabil la începutul lunii viitoare odată cu prezentarea la Salonul Auto de la Geneva.

Restul noutăților mărcii franceze pentru evenimentul din Țara Cantoanelor includ noua motorizare R110 pentru electricul Zoe sau noua generație a propulsoarelor TCe (primul reprezentant, o unitate de 1,3 litri) pe benzină dezvoltată în cadrul Alianței Renault-Nissan-Mitsubishi împreună cu partenerul Daimler și introdusă inițial pe modelele Captur și Scenic. În plus, vârful de gamă Talisman va primi și el o nouă motorizare dar și o nouă versiune exclusivă.

Și Alpine va avea noutăți – legate desigur de A110 sau de programul lor din motorsport – în timp ce marca Dacia va sosi la Geneva după o performanță record anul trecut, în plină campanie de lansare a noului Duster, cu o nouă serie în ediție limitată destinată gamei de modele Stepway.

 

Aurel Niculescu

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

ABONAMENTE

PUBLICITATE

NEWSLETTERAUTODNA

PUBLICITATE