Știri Video

(Video) Nissan și Disney se distrează cu Leaf la premiera filmului „A Wrinkle in Time”

Constructorul japonez a ales să se alăture – în America – unei noi producții cinematografice, după ce în trecut a avut legături destul de strânse cu franciza Star Wars.

Noua colaborare implică tot o producție sub egida gigantului Disney – și tot cu caracter fantastic (lipsește „S” de la știință), fiind vorba despre trei concepte ale electricului Leaf pregătite pentru trei dintre personajele principale din „A Wrinkle in Time” – Mrs. Which, Mrs. Who și Mrs. Whatsit. Toate și-au făcut pentru prima oară apariția odată cu premiera mondială a filmului la Hollywood, caracteristica lor specială fiind reprezentată de utilizarea unei tehnologii speciale LED pentru a recrea lumea fantastică din noua producție Disney.


În plus, toate trei se inspiră la capitolul design din costumele extravagante purtate de Mrs. Which (Oprah Winfrey), Mrs. Who (Mindy Kaling) și Mrs. Whatsit (Reese Witherspoon). De asemenea, toate suprafețele vitrate au fost acoperite cu ecrane ce oferă feedback tactil și reacționează la atingere pentru a crea un show de lumini interactiv asemănător efectului „wrinkle” din film – mai mult chiar, apropierea unui utilizator va fi sesizată din timp de vehicul datorită utilizării onor camere ce reacționează la căldura corporală.

Aurel Niculescu

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

ABONAMENTE

PUBLICITATE

NEWSLETTERAUTODNA

PUBLICITATE