Știri Video

(Video) Mini este și mai Clubman

(Video) Mini este și mai Clubman

Marca britanică premium joacă în segmentul compact cu ajutorul individualistului Mini Clubman, restilizat și actualizat pentru un plus de „precizie” a designului, o extindere a selecției de dotări și cele mai noi tehnologii, inclusiv de conectivitate.

A doua generație a „micului” model compact a debutat acum aproximativ patru ani, deci marca britanică avea motive să prezinte versiunea restilizată – destinată să țină companie clienților pentru încă aproximativ același timp. Modificările nu sunt dintre cele ușor de remarcat de altcineva decât un fan dedicat al mărcii, însă au fost bifate mai toate capitolele. Mini propune un nou design frontal, cu modificări ale grilei radiatorului, faruri LED cu funcție Matrix pentru faza lungă, noi proiectoare LED de ceaţă cu inel de lumină. Urmează stopurile LED standard, opțional cu design Union Jack, noi culori pentru caroserie și, desigur, noi jante din aliaj uşor.


https://youtu.be/b5csr4ZSu3M
O altă noutate pentru echipamentele opţionale este suspensia sport, coborâtă cu 10 milimetri, oferită pe lângă opţiunea de suspensie adaptivă. Cine dorește un plus de personalitate poate apela cu încredere la noile elemente exclusive pentru Clubman din programul Mini Yours. Portofoliul de motorizări pentru noul Clubman include trei propulsoare pe benzină și încă trei versiuni diesel, iar ulterior va deveni disponibil și sportivul John Cooper Works Clubman – dotat standard cu tracţiune integrală ALL4. Aceasta din urmă este disponibilă opțional și pe Cooper S sau SD. Pentru subtilul facelift, Mini mai propune și o gamă nouă de tapiţerii cu piele şi suprafeţe de interior, sistemul Mini Connected cu funcții noi sau o gamă extinsă de accesorii originale.


Înmatriculările de autoturisme noi in Uniunea Europeana au scăzut cu -3,9% in martie 2019 fata de martie 2018, atingând un nivel de 1.722.442 exemplare. Pe primele trei luni din 2018, în UE, au fost înmatriculate 4.032.881 autoturisme noi, ceea ce reprezintă o depreciere cu -3,3% comparativ cu perioada similara din 2018, conform ACAROM (Asociația Constructorilor de Automobile din România).

Aurel Niculescu

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

ABONAMENTE

abonamente auto motos si sport

PUBLICITATE

NEWSLETTERAUTODNA

PUBLICITATE