Știri Video

(Video) În lumina „cross-reflectoarelor”: BMW X4 și Citroen C3 Aircross „Rip Curl”

A doua generație a SUV-ului compact cu alură de „coupé” aproape a ajuns și în România, dar aceasta este o poveste despre care veți citi în revista AMS, în timp ce francezii de la Citroen propun o nouă ediție specială Rip Curl, de această dată pentru C3 Aircross.

Constructorul german este… ei bine, foarte german – cu seriozitate ne prezintă noua generație a crossover-ului X4 în lumina reflectoarelor: avem astfel o galerie extinsă de imagini precum și o serie nouă de video-uri, care ne prezintă în mod special versiunile de top xDrive30i și M40d.Trecem în partea franceză, unde Citroen își continuă parteneriatul de succes cu firma de echipament sportiv australiană Rip Curl, cea mai nouă creație a lor fiind o ediție specială dedicată modelului crossover de clasă mică C3 Aircross. Și când spunem de succes, ne gândim la numeroasele creații anterioare: C4 SpaceTourer Rip Curl, Grand C4 SpaceTourer Rip Curl, SpaceTourer Rip Curl și acum C3 Aircross Rip Curl. Modificările includ jante noi de 17 inch, elemente de design din Rip Curl Blue Color Pack sau alternativ Rip Curl White Color Pack, precum și logo-ul companiei de echipament sportiv.


La interior compania oferă o nouă „ambianță Rip Curl”, precum și numeroase echipamente suplimentare peste nivelul de dotări „Feel” de la care a pornit noua ediție limitată: Citroën Connect Nav 3D cu ecran de 7 inch, funcția Mirror Screen ce include Android Auto, Apple Car Play și MirrorLink, Citroën Connect Box, City Pack, Auto Pack dar și sistemul Grip Control sau plafonul vitrat panoramic. Gama de motorizări este în întregime disponibilă pentru noua ediție specială, în timp ce prețurile pornesc – acasă în Franța – de la 22.600 euro.
PUBLICITATE

ABONAMENTE

PUBLICITATE

NEWSLETTERAUTODNA

PUBLICITATE