Știri Video

(Video) Kona este Electric și conectat iar Combo AWD cu Cargo

(Video) Kona este Electric și conectat iar Combo AWD cu Cargo

Hyundai a demarat vânzările europene ale versiunii Kona Electric în urmă cu un an, iar acum aduce primele îmbunătățiri crossover-ului EV. Opel, în schimb, este preocupat să ofere un plus de tracțiune – 4×4 – modelului comercial Opel Combo Cargo.

Noul „model year” pentru Kona Electric aduce cu sine câteva noutăți interesante, însă clienții vor trebui să aștepte răbdători până spre sfârșitul anului pentru primele livrări. Printre îmbunătățiri, demn de menționat este sistemul telematic Blue Link ce face posibile operațiunile prin serviciul Hyundai Connected Car – șoferii pot porni micul SUV direct de pe aplicația Blue Link, să controleze sistemul de climatizare sau chiar să descuie/încuie automobilul de la distanță.


De asemenea, Hyundai oferă opțional un nou pachet de navigație ce include un ecran tactil de dimensiuni majorate – 10,25 inch. Pasagerii din spate primesc de acum și ei posibilitatea de a încălzi scaunele, în timp ce reîncărcările la sistemul clasic AC devin mai rapide datorită adoptării unui sistem on-board de 11 kW.Opel le propune profesioniștilor o nouă opțiune în zona vehiculelor comerciale ușoare. Constructorul oferă micul van Combo Cargo și în versiune 4×4 de acum, conversia pentru tracțiune integrală fiind realizată de specialiștii de la Dangel pentru €6400, acasă în Germania. Sistemul are inclusiv posibilitatea decuplării tracțiunii integrale, în setarea „Eco” – în timp ce „Auto 4WD” este perfect pentru momentele când drumurile devin alunecoase. Dacă situația devine dificilă, experții Alsacieni de la Dangel au soluția – „R. Lock” blochează axul spate și intră în funcțiune și diferențialul cu alunecare limitată.


La Salonul Auto de la Barcelona – da, acesta încă mai există – Lexus a prezentat LC 500h Matte Prototype. Deghizat sub formă de concept, acest LC nu face altceva decât să debuteze o culoare spectaculoasă – Space Orange. Aceasta se alătură galeriei în creștere de nuanțe exotice, formată deja din elemente precum Vibrant Flare Yellow sau Structural Blue.

Aurel Niculescu

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

ABONAMENTE

PUBLICITATE

NEWSLETTERAUTODNA

PUBLICITATE