Știri Video

(Video) „Han(g) out” cu Solo în noul Rogue Millenium Falcon

Exceptând cazul în care ați locuit până acum într-o altă galaxie foarte îndepărtată, deja știți măcar din auzite despre apropiate reuniune a fanilor de pretutindeni cu lumea Star Wars pentru o nouă aventură plină de adrenalină pentru întreaga familie.

Mai exact, Disney – atotputernicul patron al unora dintre cele mai de succes companii de la Hollywood (Marvel, Lucasfilm… și de curând 20th Century Fox) – se pregătește cu deja clasica sa strategie de marketing de mega-succes de lansarea celei de-a doua producții inspirată din lumea Star Wars dar ne-aliniată cu seria de Episoade care a ajuns acum la capitolul opt (The Last Jedi). Este vorba despre Solo: A Star Wars Story, cu premiera mondială pe 25 mai – iar parteneriatele companiei sunt atât de vaste și de năstrușnice încât ne-am trezit luni dimineața că ne uităm cu interes… la un SUV inspirat de celebra navă spațială Millenium Falcon.


Acum, depinde de ce parte a baricadei vă aflați, e posibil să nu apreciați pozitiv apetența celor de la Disney pentru promovare și comercializare a proprietăților sale sub absolut orice formă – mai ales când vine vorba despre încrucișarea unui automobil cu o navetă spațială! Dar, la bine și la rău, Nissan are un parteneriat cu celebra franciză Hollywoodiană de care încearcă să profite la maxim la rândul lor. Iar creații precum Rogue X-Wing Concept (poza de mai sus), sau noul Rogue inspirat de Millennium Falcon există în realitate – evident la statutul de unicat.


Apropo, în caz că forma modelului Rogue vi se pare cunoscută, este pentru că acest SUV este nu doar cel mai bine vândut model din America, dar și versiunea din SUA a modelului X-Trail. Construit de specialiștii de la Vehicle Effects, noul show car are tot ce-i trebuie pentru a-l face pe Han Solo să se simtă ca acasă… în cazul în care din greșeală Imperiul l-ar arunca pe mica planetă Terra – de la aspectul exterior și interior inspirat de nava sa la efectele vizuale și audio (ajutate de sistemul Bose de 1500 de wați intergalactici).

PUBLICITATE

ABONAMENTE

PUBLICITATE

NEWSLETTERAUTODNA

PUBLICITATE