Știri Video

(Video) Colecția clasică Renault – 120 de ani în imagini

Constructorul francez celebrează nu mai puțin de 120 de ani de existență în 2018 – fiind născut în anul 1898! De atunci a trăit nu mai puțin de trei „vieți” – sub oblăduirea fondatorului (1898-1944), drept Régie Nationale des Usines Renault (RNUR) sub tutela statului francez (1945-1995) și era modernă, începută în 1995.

Deoarece uneori imaginile sunt mai puternice decât cuvintele, vă lăsăm în compania extinsei galerii de imagini a colecției clasice Renault – și ar fi bine să o parcurgeți pe toată, deoarece nu veți fi dezamăgiți (mai ales că „Daciile” – Renault 8 și 12 ocupă locuri de cinste).


În plus, vă putem aminti și cele mai recente noutăți ale producătorului – dedicate, este adevărat, pieței locale din Franța. Astfel, electrica Zoe poate fi de acum achiziționată și plătind integral prețul acumulatorilor, opțiunea precedentă – de leasing, rămânând însă și ea valabilă. Dacă Zoe este cel mai bine vândut model electric European, Captur este și el campion al vânzărilor în segmentul crossover subcompact – iar acasă are parte de încă o versiune: S-Edition.


Este foarte posibil ca noua ediție limitată să depășească granițele Franței, mai ales dacă ținem cont că oferă un pachet extrem de competitiv pentru un preț de pornire de 23.300 euro (în hexagon). În exclusivitate Captur S-Edition va fi oferit și cu o nouă motorizare pe benzină de vârf, TCe 150 – cu transmisie automată EDC sau manuală – și cu elemente de design unice.


Renault oferă la pachet și o nuanță specială Iron Blue cu acoperiș Etoilé Black sau Platine Grey, jante din aliaj Filante de 17 inch sau protecții/inserții Gun Metal Grey pentru a contrasta cu logo-urile S-Edition. La interior clienții vor avea parte de piele Alcantara/simile și cusături albastre, dar și de o suită tehnologică mai extinsă: R-LINK Evolution, Easy Park Assist, Blind Sport Warning sau senzori plus cameră pentru marșarier.

Aurel Niculescu

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

ABONAMENTE

PUBLICITATE

NEWSLETTERAUTODNA

PUBLICITATE