Știri Video

(Video) Camaro sau Mustang, să fie Shelby de Sixt

(Video) Camaro sau Mustang, să fie Shelby de Sixt

După faceliftul de anul trecut, Chevrolet mai operează mici modificări pe Camaro și pentru versiunea 2020. În schimb, câțiva clienți cu dare de mână vor putea lua la plimbare rivalul Mustang într-o versiune specială – Shelby GT-S – dedicată companiei de închirieri Sixt.

La doar un an de la apariția controversatei reîmprospătări a faimosului Camaro, Chevrolet pare sensibil la opinia publică – dar mai ales la vânzări. Astfel, compania speră într-un reviriment al vânzărilor (Camaro este pe locul trei, după Mustang – dar și după rivalul mult mai bătrân Challenger) odată cu introducerea modelului pentru 2020. Modificările estetice sunt valabile în special pentru versiunea de top SS, în timp ce compania introduce și o nouă variantă – LT1, ce oferă posibilitate optării pentru puternicul V8 (6,2 litri și 455 CP) fără a trece la nivelul SS.


Sixt intră în clubul select al companiilor de închirieri (alături de Hertz și ale sale Shelby GT350H din 1966, 2006 și 2016) care oferă opțiunea unei plimbări cu un Shelby Mustang, datorită apariției noii versiunii exclusive Shelby GT-S. Primele agenții – din California și Florida de Sud, sau Las Vegas – vor primi 20 de exemplare vopsite în culorile tradiționale ale companiei: portocaliu și negru. Mustang-urile de la bază sunt toate versiuni GT, Shelby transformându-le în GT-S cu ajutorul unui supercharger (oferind de acum peste 600 CP) și a unei întregi serii de alte modificări.Dacă un Camaro sau un Mustang nu sunt de ajuns, fie el și în versiune Shelby, vă propunem atunci să vă alăturați faimoaselor forțe de ordine ale statului Emiratelor Arabe Unite, cu repartiție în Abu Dhabi. Aceasta deoarece poliția de acolo are de acum în garaj unul din cele doar șapte exemplare ale hypercar-ului Lykan HyperSport construite până în prezent. Poate vă mai aduceți aminte de modelul celor de la W Motors datorită apariție spectaculoase (și mai ales neverosimile) din franciza Fast and Furious (partea a șaptea). Evident, apărătorii legii se vor baza în special pe motorizarea centrală de origine RUF, un șase cilindri de 3,7 litri dotat cu două turbocompresoare și 740 CP / 960 Nm.

Aurel Niculescu

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

ABONAMENTE

PUBLICITATE

NEWSLETTERAUTODNA

PUBLICITATE