Noutăți Uncategorized

Vânzări record pentru Mazda

În februarie 2014, Mazda a avut o cotă de piaţă record de 2,4% pe segmentul autoturismelor de import, conform înmatriculărilor.

Mazda-CX-5_2013

Mazda a înregistrat, în februarie, o nouă performanţă, raportând o cotă de piaţă record de 2,4%  pe segmentul autoturismelor de import, conform înmatriculărilor din România. În perioada ianuarie-februarie 2014, cota de piaţă a fost de 2,1%.

Cel mai bine vândut model în primele două luni ale anului a fost Mazda CX-5 cu 37% din vânzări, urmat de Mazda6 (33%) şi Mazda3 (28% din vânzări).

Test Mazda3

Modele Mazda au fost apreciate de clienți pentru tehnologia SKYACTIV şi design-ul “KODO – Soul of Motion”, elementele definitorii ale acestei noii generaţii de autoturisme. Construite sub conceptul “Sustainable Zoom-Zoom”, automobilele combină design-ul unic şi economia impresionantă de combustibil cu o performanţă şi siguranţă excepţionale. Toate acestea alături de plăcerea de a conduce şi încrederea specifice Mazda.

“Rezultatele record din februarie vin ca o continuare a succesului Mazda din 2013, când am raportat o creştere cu 38% a vânzărilor în România”, a declarat Dragoş Grapinoiu, Marketing Manager Mazda România.

Mazda

Taguri

PUBLICITATE

ABONAMENTE

PUBLICITATE

NEWSLETTERCATALOGUL AMS

AUTODNA

EVENIMENTE

PUBLICITATE