Noutăți

Škoda CitiJet, o citadină sprintenă și decapotabilă

Dezvoltată în cadrul proiectului Škoda Apprentice Car (Automobilul Ucenicilor Škoda), Škoda CitiJet este de fapt un Citigo modificat după cele mai ingenioase idei ale unui grup de 16 tineri.

SKODA CitiJet

Ucenicii au avut mână liberă în ceea ce privește creativitatea. Jozef Kabaň, designerul-șef al mărcii Škoda, împreună cu echipa sa au oferit tot suportul necesar, iar proiectul se apropie de finalizare. Scena este pregătită pentru Škoda CitiJet, care își va sărbători premiera la sfârșitul lunii mai, cu ocazia celei de-a 33-a Întâlniri a Fanilor GTI, ce se va desfășura la Wörthersee, la sfârșitul lunii mai (28–31 mai).

Škoda Superb Combi Outdoor, o versiune pregătită de drumeții

Aceasta este prima dată când Škoda desfășoară un astfel de proiect al stagiarilor, cu scopul de a încuraja creativitatea ucenicilor și de a le oferi experiența de a-și impune propriile idei și entuziasmul în procesul de design al unui automobil. „A fost fantastic să putem observa cât de dedicați și pasionați au fost ucenicii noștri în timp ce lucrau la acest proiect, declara Bohdan Wojnar, membru al Consiliului de administrație Škoda, responsabil pentru Resurse Umane. Škoda CitiJet este un studiu auto emoțional, care va atrage cu siguranță atenția vizitatorilor de la Wörthersee.

Škoda CitiJet este o decapotabilă pentru oraș, dinamică și cu un design expresiv, care are la bază modelul Škoda Citigo. Exteriorul se remarcă prin culoarea metalizată, uimitoare, albastră și albă, și prin jantele sport, din aliaj, cu diametrul de 16 inchi și finisare albastră. De asemenea în partea din spate există și un eleron confecționat manual, și un eșapament impunător, cu două terminații. Sub capotă poate fi găsit un motor 1.0 MPI pe benzină, care furnizează 75 CP.

Probleme frecvente la Škoda Octavia. Raport DEKRA

Interiorul sport este derivat din cel al ediției speciale Škoda Citigo Sport. Acesta include volanul cu trei spițe îmbrăcat în piele cusută cu ață roșie, precum și terminația manetei de viteze, și maneta pentru frâna de parcare, de asemenea îmbrăcate în piele. Tapițeria scaunelor și covorașele beneficiază de materialul textil model Sports, iar panoul de instrumente e finisat în roșu și alb. În plus, a fost instalat un sistem de sunet special, cu o putere maximă de 300 de wați. Sistemul de iluminare de la interior, cu leduri albastre, răspunde chiar și la muzica redată.

PUBLICITATE

ABONAMENTE

PUBLICITATE

NEWSLETTERCATALOGUL AMS

AUTODNA

EVENIMENTE

PUBLICITATE