Promo

Sevicii de transport moloz – conditii de realizare

Sevicii de transport moloz

Dupa fiecare renovare se impune apelarea la firme de transport moloz care sa elimine resturile ramase in urma procesului de renovare. Resturile de tencuiala, gresie, faianta si alte mizerii care apar in mod inevitabil in fiecare zi, se vor transforma repede in saci de moloz.

Proprietarii sau persoanele desemnate cu strangerea molozului trebuie sa cumpere saci din supermarket si sa ii umple, insa trebuie retinut si faptul ca acestia trebuie sa fie aruncati la un moment dat, pentru ca ocupa foarte mult spatiu si incurca in casa. Exista mai multe variante pentru a elimina molozul nedorit, insa niciuna din ele nu implica aruncarea sacilor la ghena de gunoi sau in pubela.

Transport moloz – variante de abordare

Pentru transport moloz exista mai multe variante de abordare. De exemplu, se poate apela la o firma de salubritate care apartine primariei si cineva se poate prezenta pentru a ridica deseurile contra unui cost. Colectarea are loc utilizand un container pe care aceste persoane il aduca si il lasa in spatele blocului pentru cateva zile pentru a fi umplut.

In cazul in care au loc lucrari de durata in care se aduna repede cantitati mari de moloz, varianta aceasta nu este una foarte buna. Asta ar implica sa existe suficient spatiu in spatele blocului sau in fata acestuia, care sa ramana blocat de container. Renovarea poate sa dureze si doua luni, insa nu este posibil ca un container sa fie tinut atat.

In acest caz de recomanda apelarea la firmele particulare care transporta moloz. Acestea vin, colecteaza sacii cu moloz din apartamente si ii duc in groapa de gunoi, pentru care este platita o taxa pentru a fi aruncati.

Tot aici apar si diferentele de preturi. In cazul in care sunt carati personal sacii de la apartament pana la masina, este mult mai ieftin. Este adevarat ca o astfel de solutie nu este usoara, insa este mai putin constisitoare. Pentru cei care nu au lift, este aceeasi problema.

Pentru cei care vor serviciul all inclusive, adica pentru oamenii care iau sacii de moloz din apartament si ii incarca singuri in masina, este evident ca e mult mai scump, chiar dublu. Exista mai multe game de preturi si persoanele interesate pot opta pentru cele care sunt mai aproape de bugetul lor.

Pretul negociat de echipele care se ocupa de constructii poate sa includa sau nu caratul de  moloz din interior si pana la container. Este foarte important sa fie stabilite aceste detalii inca de la inceput pentru ca lucrurile sa fie clare si fiecare persoana implicata sa stie ce atributii are si la ce sa se astepte.

Ulterior se va gasi rapid o firma care sa ofere cel mai bun pret pentru transportul de moloz. De asemenea, nu este recomandata aruncarea molozului la ghena sau la pubela pentru ca persoanele care fac asta pot lua amenda.

 

 

PUBLICITATE

ABONAMENTE

PUBLICITATE

NEWSLETTERAUTODNA

PUBLICITATE