Știri

Seat anunță derivarea Cupra drept brand separat

Constructorul auto spaniol a anunțat de curând decizia de a separa seria Cupra de linia sa generală de modele, urmând ca de acum încolo Cupra să devină un brand de sine stătător.

Practic, compania consfințește oficial zvonurile vehiculate de specialiști și fani de ceva vreme încoace, Cupra având de acum încolo inclusiv propriul logo. Noua entitate va avea desigur propria identitate, debutul său oficial urmând să aibă loc pe 22 februarie cu ocazia unui eveniment internațional dedicat – iar apoi primele modele ale noii mărci Cupra își vor face apariția oficial în fața publicului în timpul Salonului Auto de la Geneva din Martie.


În alte știri asociate, compania spaniolă a anunțat de curând și decizia extinderii activităților în Algeria, având loc inclusiv o întâlnire între Premierul Ahmed Ouyahia şi Luca de Meo, menită să discute parteneriatul pe termen lung între Algeria şi Seat. Anul trecut, în luna iulie, Grupul Volkswagen a inaugurat în Relizane unitatea de asamblare pentru autovehiculele mărcilor sale. Seat conduce proiectul de producţie al Grupului Volkswagen din Algeria, atât în ceea ce priveşte coordonarea, cât şi volumele, având în vedere că aproape 50% din volumul total al anului 2017 a fost generat de Ibiza, unul din cele patru modele produse local.


Seat urmează de asemenea să se prezinte la Congresul Mondial al Mobilităţii 2018 (MWC) din Barcelona, Spania, pentru a prezenta ultimele sale dezvoltări în domeniul conectivității. Marca va participa pentru a patra oară consecutiv și va prezenta cele mai noi soluţii şi dezvoltări ale strategiei sale „Easy Mobility.” Printre propunerile sale se numără „SEAT Simulator” cu posibilitate de personalizare integrală, primele iniţiative rezultate din colaborarea companiei cu Telefónica, SEAT Leon Cristobal, precum și integrarea cu Alexa dar şi alte sisteme pentru divertisment.

Aurel Niculescu

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

ABONAMENTE

PUBLICITATE

NEWSLETTERAUTODNA

PUBLICITATE