Știri

Se pare că Peugeot va produce 308R-Hybrid până la urmă

O variantă de producție a conceptului Peugeot 308R-Hybrid pare o idee mult prea ambițioasă pentru un constructor precum Peugeot. Să vă reamintim, 308R-Hybrid era varianta de 308 cu 500 cp grație unui motor turbo pe benzină și a două motoare electrice.
308hybridr002

Cel pe benzină este cunoscut de pe RCZ-R și 308 GTi și produce 270 cp. Motoarele electrice produc fiecare câte 114 cp și sunt montate unul la fiecare punte.

Cei de la Peugeot spun că puterea maximă se ridică la valoarea de 500 cp și că oferă ,,performanțe radicale.’’

Și totuși cei de la Peugeot s-ar putea să pruducă R-Hybrid în serie limitată dacă ne uităm la ultima postare de pe Twitter a CEOului Peugeot, Maxime Picat, care a urcat două fotografii cu președintele companiei, Carlos Tavares, la urcând la bordul a ceea ce pare un prototip camuflat al viitorului R-Hybrid.

Încă suntem rezervați cu privire la acest model, care nu prea ar avea sens pentru Peugeot în momentul actual. Dacă s-ar produce cu specificațiile conceptului, 500 cp, 0-100 km/h în 4 secunde și o viteză maximă limitată electronic, ar fi sigur cel mai rapid hot hatch produs vreodată, întrecându-l chiar și pe Mercedes A45 AMG.

PUBLICITATE

ABONAMENTE

PUBLICITATE

NEWSLETTERAUTODNA

PUBLICITATE