Magazin Noutăți

Salonul Auto Moto se pregătește de weekend

Salonul Auto Moto 2014

Salonul Auto Moto 2014, eveniment aflat în plină desfășurare în Piața Constituției din București, se pregătește pentru un week-end plin de adrenalină și distracție.

Salonul Auto Moto 2014
Salonul Auto Moto 2014

Pe lângă zeci de mașini și motociclete noi, spectaculoase vehicule unicat și standuri cu piese și accesorii, organizatorii au pregătit – în zona exterioară a expoziției – adevărate spectacole de drift și burnout, parade moto și retro, precum și un generos spațiu dedicat autoutilitarelor. O nouă marcă de prestigiu s-a alăturat celor deja aflate în standurile expoziției.

Primele două zile ale Salonului Auto Moto (SAM) au atras iubitorii de automobile și motociclete ca un magnet, iar ofertele speciale puse la dispoziția vizitatorilor de expozanți au avut un succes demn de luat în seamă. Celor 21 de mărci auto și 6 moto li se adaugă, începând cu 4 aprile, și prestigiosul brand german Volkswagen, care expune modele precum Golf VII, Jetta, Caddy, sau up!. Astăzi, dar și în week-end-ul 5 – 6 , vizitatorii SAM 2014, pot vedea, compara și cumpăra, modele ale mărcilor prezente.

Salonul auto de la Geneva 2014

Începând de mâine, 5 aprilie, când granițele Salonului Auto Moto se vor extinde pe Bulevardul Libertății, pe lângă vehiculele expuse, toți cei prezenți la SAM 2014 vor avea ocazia să asiste la demonstrații spectaculoase de drift și burnout. Acestea vor fi susținute de piloți de renume, campioni de raliu și ași ai volanului. Titi Aur, de opt ori câștigător al Campionatului Național de Raliuri, Vali Porcișteanu, campion național absolut de raliuri în 2011 și cel mai bine clasat pilot român în ultimii 5 ani și Sorin Ene, pilot profesionist de drift, vicecampion național și fondator al primei școli de drift din România vor uimi asistența cu talentul și îndemânarea lor. Atât sâmbătă, 5 aprilie, cât și duminică, 6 aprilie, în reprezentații succesive, Titi Aur, fondator al școlii de conducere defensivă și pilotaj, va invita norocoșii aflați în zona de drift a SAM să îl însoțească la bordul bolidului său în timpul demonstrațiilor.

Pasionații de tuning își vor putea expune vedetele pe două sau patru roți în care au investit timp, bani și suflet în spațiul exterior special amenajat pentru ei în fața Palatului Parlamentului, la doar câțiva pași de zona rezervată spectacolelor de drift și burnout. Organizatorii Salonului Auto Moto promit și un concurs cu premii substanțiale, special dedicat posesorilor de mașini tunate și motociclete. În weekendul 5-6 aprilie, odată cu achiziționarea unui bilet de intrare, fiecare vizitator va primi și trei taloane pe care va putea vota cea mai frumoasă mașină, cea mai frumoasă motocicletă și, cum altfel, cea mai frumoasă hostess. La finalul expoziției vor fi anunțați câștigătorii cărora li se vor înmâna premii consistente.

Mașinile de serie lansate la Geneva 2014

Toată această desfășurare de forțe, care generează an de an un interes crescut în rândul publicului din București și din întreaga țară, va pune însă în dificultate șoferii care au în plan traversarea zonei cuprinsă între Piața Unirii și intersecțiile Bulevardului Libertății cu Bulevardul Națiunile Unite și Calea 13 Septembrie. În zilele de 5 și 6 aprilie, traficul rutier va fi complet oprit atât pe Bulevardul Unirii – între Piața Unirii și Piața Constituției -, cât și pe Bulevardul Libertății. Organizatorii Salonului Auto Moto 2014 își cer scuze pentru disconfortul creat celor care tranzitează de obicei zona și le recomandă să utilizeze variante ocolitoare. De asemenea, vizitatorii expoziției sunt sfătuiți să folosească transportul în comun pentru a nu pierde minute bune în traficul aglomerat din centrul Capitalei sau pentru a găsi locuri de parcare și pentru a se bucura pe deplin de toate atracțiile SAM 2014.

SAM Bucureşti, cel mai important eveniment dedicat pasionaților de mașini și motociclete, are loc în perioada 2 – 6 aprilie 2014. Programul zilei de vineri a început la ora 10.00 și se va încheia la ora 20.00, în timp ce sâmbătă, 5 aprilie, acesta se va extinde până la ora 22.00. Ultima zi a expoziției, duminică, 6 aprilie, va debuta la ora 10.00 și se va încheia la ora 18.00. Prețul unui bilet de acces la Salonul Auto Moto 2014 în ziua de vineri, 4 aprilie, este de 15 lei, în timp ce sâmbătă și duminică – zile în care organizatorii expoziției au pregătit vizitatorilor o mulțime de surprize plăcute – prețul va fi de 20 de lei.

PUBLICITATE

ABONAMENTE

PUBLICITATE

NEWSLETTERCATALOGUL AMS

AUTODNA

EVENIMENTE

PUBLICITATE