Magazin Noutăți

Roger Dubuis Excalibur Aventador S, un ceas pentru românii extravaganți

Ceasul în ediție limitată Roger Dubuis Excalibur Aventador S, rezultatul recentului parteneriat dintre Automobili Lamborghini, prin divizia sa motorsport – Lamborghini Squadra Corse – și Manufactura elvețiană Roger Dubuis a ajuns oficial și în România. Accesoriul exclusivist îmbină estetica și stilul italian cu performanțele de top și precizia elvețiană, calibrul său fiind inspirat de motorul supercar-ului Aventador S.

”Showroom-ul Lamborghini București și-a obișnuit deja clienții cu cele mai noi modele și accesorii exclusiviste ale mărcii italiene, iar lansarea ceasului în ediție limitată Roger Dubuis Excalibur Aventador S încununează cu succes premiera mondială a acestui proiect”, spune Adrian Pascu, Directorul Diviziei de Lux în cadrul Porsche Inter Auto România. ”Ceasul Excalibur Aventador S, dezvoltat de maeștrii ceasornicari ai orologierului de top Roger Dubuis, în colaborare cu inginerii Lamborghini, la standarde de precizie elvețiene și certificat Poinçon de Genève, va reprezenta o opțiune de achiziție inedită pentru fanii modelului Aventador din România.”

Roger Dubuis Excalibur Aventador S a fost prezentat în două interpretări: prima, construită prin aceeași tehnologie utilizată pe supercarurile Lamborghini – C-SMC – etalează accente ”Arancio Argos” și va fi produsă în ediție ultra-limitată de doar 8 exemplare, în timp ce a doua, cu straturi suprapuse de carbon, include detalii în finisaj ”Giallo Orion”, marca Lamborghini. Producția acesteia va fi limitată la 88 de unități. La fel ca toate ceasurile Roger Dubuis, Excalibur Aventador S poartă sigiliul Poinçon de Genève – unul dintre cele mai înalte standarde de calitate în industria orologeră, atestând originea mecanismului, precum și performanțele, durabilitatea și designul ceasului.

”Suntem onorați să aducem încă un ceas exclusivist mai aproape de publicul român pasionat de accesorii de lux și de mașini puternice”, a spus Porfir Popescu, Managing Partner Orologeria Galt, reprezentantul oficial al ceasurilor Roger Dubuis în România. ”Excalibur Aventador S este mai mult decât un ceas; este o piesă ultra-exclusivistă şi rară, care asigură purtătorului o recunoaștere instantanee – și asta nu doar datorită mecanismului de înaltă precizie, special dezvoltat în cadrul parteneriatului cu Lamborghini Squadra Corse, ci și procesului laborios de manufacturare și designului inspirat de una dintre cele mai puternice mașini sport din lume.”

Inginerii şi designerii Roger Dubuis au dezvoltat, împreună cu inginerii mărcii din Sant’Agata Bolognese, un nou mecanism inspirat de unul dintre cele mai puternice motoare construite vreodată de Lamborghini – V12-le de 740 CP. Ceasul are astfel un calibru skeleton cu dublu balansier spiral RD103SQ construit după forma motorului Aventador S, cu o frecvență de 2×4 Hz (57’600 vph), iar în componența mecanismului acestuia intră nu mai puțin de 312 piese. Excalibur Aventador S are un cadran cu diametru de 45 mm și este rezistent la apă, la o presiune de până la 5 bari (50 m). Preţul ediţiei limitate la 88 de piese este de 210.000 euro (TVA inclus).

 

PUBLICITATE

ABONAMENTE

PUBLICITATE

NEWSLETTERCATALOGUL AMS

AUTODNA

EVENIMENTE

PUBLICITATE