Noutăți

Ricardo Kaká, ambasadorul mărcii Hyundai

Cu ocazia Campionatului Mondial de Fotbal FIFA 2014, fotbalistul brazilian Ricardo Kaká va conduce modelul Hyundai Santa Fe.

Ricardo Kaka

Pentru a marca preocuparea pentru fotbal, Hyundai a încheiat încă din 1999 un parteneriat cu FIFA. Pe parcursul desfășurării acestuia, constructorul coreean a susținut deja câteva evenimente fotbalistice importante, precum Campionatul Mondial de Fotbal FIFA din Coreea – Japonia (2002), Germania (2006) și Africa de Sud (2010), cât și  Cupa Confederațiilor FIFA. Parteneriatul dintre Hyundai și FIFA se va desfășura până în anul 2022.

Hyundai Elantra facelift, disponibil în România

Prin urmare, Hyundai este unul dintre principalii parteneri ai Campionatul Mondial de Fotbal din acest an, ce se va desfășura în Brazilia. În acest sens, fotbalistul brazilian Ricardo Kaká, câștigătorul premiilor “Jucătorul anului FIFA” și “Balonul de aur” din 2007, a fost desemnat, în luna martie, ambasadorul mărcii Hyundai și va conduce în acest an un Santa Fe. De asemenea, inclusiv spaniolul Iker Casillas și brazilianul Oscar Emboaba derulează un parteneriat de imagine cu Hyundai.

Bryan Bouffier, pilot de teste Hyundai

“Sunt încântat că voi conduce Hyundai Santa Fe. Pentru mine este o adevărată plăcere să fiu parte din campania inițiată de catre Hyundai, cu ocazia Campionatului Mondial de Fotbal și să împart pasiunea și entuziasmul pentru fotbal cu iubitorii acestui sport”, a declarat Kaká în timpul ceremoniei de predare, care a avut loc în Milano, Italia, unde mijlocașul echipei A.C. Milan locuiește împreună cu familia sa.

Reportaj: O tură cu Hyundai ix35

PUBLICITATE

ABONAMENTE

PUBLICITATE

NEWSLETTERCATALOGUL AMS

AUTODNA

EVENIMENTE

PUBLICITATE