Noutăți

Rezultate excelente în ultima serie de teste EuroNCAP

Ultimele patru modele testate de EuroNCAP obțin rezultate foarte bune. Jeep Cherokee, Mercedes-Benz CLA,  Peugeot 2008 și Suzuki SX4 primesc fiecare câte cinci stele.

mercedes-benz-cla-gets-crash-tested-by-euroncap-video_1

Jeep Cherokee, Mercedes-Benz CLA, Peugeot 2008 și Suzuki SX4 au obținut fiecare cinci stele la testele EuroNCAP. Cea mai nouă serie de crash-teste a relevat faptul că pentru protecția ocupanților adulți ai mașinii, cele mai bune rezultate au fost obținute de Suzuki SX4 (92%) și de Jeep Cherokee (92%).

Un model chinezesc primește cinci stele la EuroNCAP

Celelalte două modele au obținut la aceeași categorie 91% (Mercedes) și respectiv 88% (Peugeot 2008). La restul categoriilor, Mercedes-Benz CLA a obținut 75% (protecția copiilor), 74% (protecția pietonilor) și 81% (sisteme de asistență).

Două modele dezamăgesc la testele EuroNCAP

Suzuki SX4 a primit de asemenea punctaje foarte bune pentru protecția copiilor (80%), protecția pietonilor (72%) și sisteme de asistență (81%). În același timp Peugeot a reușit să obțină puncteje de cel puțin 70% la aceleași categorii, în timp ce Jeep Cherokee a primit doar 67% pentru protecția pietonilor.

 

PUBLICITATE

ABONAMENTE

PUBLICITATE

NEWSLETTERCATALOGUL AMS

AUTODNA

EVENIMENTE

PUBLICITATE