Magazin Noutăți

Red Bull SoapBox 2014 – prima cursă de mașini artizanale din România

Red Bull SoapBox 2014 este o idee ieșită din comun a producătorului de băuturi energizante. Este vorba de o competiție la care vor participa vehicule artizanale.

Red Bull SoapBox 2014
Red Bull SoapBox 2014

Cursa Red Bull SoapBox 2014 va avea loc în București, pe 14 septembrie. Traseul a fost stabilit pe Calea 13 septembrie și presupune participarea a mai multor vehicule artizanale propulsate de gravitație. Prima ediție Red Bull SoapBox a avut loc în anul 2000, în Belgia, iar acum vine pentru prima oară și în România.

Red Bull are probleme cu motoarele în Formula 1

Lista de înscrieri pentru Red Bull SoapBox 2014 a fost deja deschisă. Se pot înscrie echipe de trei sau patru persoane. În final, vor fi selectate 70 de astfel de echipe. O serie de informații privind înscrierea sunt disponibile pe site-ul dedicat evenimentului. Cei care vor să se înscrie pentru Red Bull SoapBox 2014 trebuie să obțină un kit de înscriere, unde vor putea găsi sugestii pentru a realiza un vehicul funcțional.

Red Bull a organizat pana acum zeci de astfel de curse în toată lumea, de la prima cursă în anul 2000, din Belgia, până în Australia, din Africa de Sud pana în Jamaica. De-a lungul timpului s-au perindat pe piste de la prototipuri hiperrealiste de mașini și până la orice le trecea prin cap participanților. Orice care să aiba roți și să îi ducă până la linia de sosire.

Formula 1: Lewis Hamilton se impune și în Bahrain

După ce echipa trasează o schiţă a vehiculului de competiţie, aceasta trebuie trimisă la Red Bull alături de datele echipei, până pe 30 iunie. Echipele sunt alese pe baza creativității și fezabilității tehnice a proiectului în limitele regulilor.

PUBLICITATE

ABONAMENTE

PUBLICITATE

NEWSLETTERCATALOGUL AMS

AUTODNA

EVENIMENTE

PUBLICITATE