Auto util Gadgeturi Noutăți

Primul serviciu de car sharing din Bucureşti, GetPony, debutează cu BMW i3

BMW i3 este alegerea GetPony pentru a lansa primul serviciu de car sharing în Bucureşti. După un program de teste gratuite anul trecut cu acelaşi model, compania lanesază din luna iulie acest serviciu în cartierul Cosmopolis.

Serviciul oferit de GetPony se doreşte o soluţie rapidă şi simplă pentru cei care au deplasări în afara cartierului Cosmopolis. Costul este de 3,5 lei pe minut pentru primele 10 minute din oră, ulterior de 35 de lei pe oră. Pentru mai mult de 6 ore se percepe o taxă de 350 de lei pe zi. În plus, pentru staţionare sau deplasări cu viteză de sub 15 km/h, se aplică un tarif de 1,75 lei pe minut (în cazul în care tariful pe minut este aplicabil). Cele două modele BMW i3 sunt disponibile în parcarea din centrul comercial al cartierului Cosmopolis, unde există şi o staţie de încărcare dedicată automobilelor electrice.

GetPony este pionierul car sharing în România. Are deja o experienţă bogată şi mai mult de 5000 de utilizatori activi în Cluj. Compania operează acolo o flotă de 85 de automobile, printre care şi modele MINI One şi BMW i3, oferite în regim de car sharing free floating (pot fi ridicate de pe stradă şi returnate oriunde în aria de acoperire). În aria de acoperire din Cluj, orice utilizatorul se află la mai puţin de 5 minute depărtare de primul automobil GetPony.

„BMW i este o platformă importantă de inovaţie pentru BMW Group. Suntem foarte încântaţi că în România BMW i3 este un instrument important în a oferi servicii inovative de transport. Vedem tot mai mult interes din partea unor servicii de shuttle şi car sharing. BMW i3 se dovdeşte un automobil de oraş foarte atractiv, lucrul întârit şi de distincţia internaţională World Urban Car Award 2017. De altfel, dacă luăm în calcul costurile de achiziţie şi utilizare, BMW i3 este cel mai accesibil model al mărcii, la nivelul unui BMW Seria 1, şi asta fără să luăm în calcul programul Rabla Plus”, explică Dana Popoescu, Brand Manager BMW i România.

PUBLICITATE

ABONAMENTE

PUBLICITATE

NEWSLETTERCATALOGUL AMS

AUTODNA

EVENIMENTE

PUBLICITATE