Știri

Primul Jaguar F-Type Coupé merge la José Mourinho

Antrenorul echipei britanice de fotbal Chelsea va fi primul client din Marea Britanie care va primi noul model Jaguar F Type Coupé.

Jag_F-TYPE_R_Coup__Polaris_Image_201113_15

Debutul noului model Jaguar F-Type Coupé pe piața britanică va avea loc în scurt timp, iar celebrul antrenor José Mourinho se va găsi printre VIP-urile care vor lua parte la eveniment. Totodată, acesta va deveni ambasador al mărcii Jaguar, mașina fiind programată să îi fie livrată în martie.

DSC_0527 (1)
José Mourinho

Conform declarațiilor oficialiilor, F-Type Coupé este cel mai performant și sportiv model de serie construit de marca britanică în toată istoria ei. Oferta înclude un propulsor V6 de 3 litri, cu compresor mecanic, ce dezvolă 340 CP pentru versiunea F-Type, și 380 CP în cazul lui F-Type S, precum și un V8 de 5 litri, tot cu compresor mecanic, ce îl înzestrează pe F-Type R cu 550 CP. Toate motoarele sunt cuplate prin intermediul unei transmisii automate Quickshift la trenul de rulare spate. Caroseria este confecționată integral din aluminiu, ceea ce asigură a rigiditate torsională foarte ridicată și o greutate scăzută.

Test Jaguar XJ 4WD

Cea mai puternică versiune ajunge la 100 km/h în 4.2 secunde și are o viteză maximă de 300 km/h. Aceasta beneficiază și de serviciile unui diferențial spate activ de generația a doua, care lucrează în tandem cu sistemul Torque Vectoring pentru a îmbunătăți ținuta de drum în viraje. Opțional se oferă discuri de frână ceramice pentru versiunile mai puternice.

Pe piața din Marea Britanie, versiunea de caroserie coupé este mai ieftină cu aproximativ 7000 de lire decât cea cabrio. În aceste condiții, prețurile pentru România ale lui Jaguar F-Type Coupé ar trebui să înceapă de la aproximativ 55.000 de euro.

Jag_F-TYPE_R_Coup__Polaris_Image_201113_19

PUBLICITATE

ABONAMENTE

PUBLICITATE

NEWSLETTERAUTODNA

PUBLICITATE