Promo

(P) Profeții lumii digitale și tech se adună la Global Webit Congress ’14

webit

Digital4 si BURDA MEDIA sunt parteneri oficiali Webit 2014. Webit 2014 va avea loc în 1–2 octombrie, la Istanbul și va aduce laolaltă liderii lumii tech, digitale și de afaceri din întreaga lume.

Congresul Webit Global este cel mai influent eveniment digital și tehnologic ce face punte între Europa, Orientul Mijlociu, Africa și Asia, atrăgând peste 10.000 de participanți dintr-un număr record de 110 de țări.

Acesta va avea loc în perioada 1-2 octombrie, la Istanbul, Turcia. Congresul Webit Global este unul dintre cele mai apreciate evenimente din lume, peste 57% din participanți fiind directori de nivel C.

Mai mult de 200 de lideri din lumea digitală și tehnologică la nivel mondial creează agenda uimitoare a Congresului, formată din două zone paralele: Zona Digitală (Digital Marketing și Inovare Expo & Conferințe) și zona Tech (Liderii viitorului și Expoziția).

Rezervă-ți biletul acum!

Summitul Tech și Congresul Webit atrag CEO, CTO și CIO din cele mai inovatoare companii din lume, împreună cu cei mai mari giganți tehnologici la nivel mondial și regional, incluzând Apple, PayPal, Google, Facebook, Yahoo!, Unilever, Stripe, Seamless, Ubuntu, Coursera, Nissan, Amazon, IBM, Yandex, Qualcomm, Cisco, Akamai și mulți alții.

Marketingul Digital și Conferința de Inovare salută CMO, CIO, CTO, directori mass-media din cele mai mari agenții globale și regionale de publicitate incluzând Master Card, Coca Cola, P & G, Unilever, Adidas, bănci și instituții financiare – HSBC, Unicredit, Akbank. Mai mult decât atât, companii din e-commerce, cum ar fi eBay, Souq, edituri și furnizori de servicii radio/TV, cum ar fi BBC, HBO, AOL; multe agenții vor fi in Webit Lounge – Starcom MediaVest, VivaKi, OMD; furnizorii de soluții de publicitate și de marketing, cum ar fi Criteo, Tune, Gfk, Boston Consulting Group, Crimtan, Fjord, Marin Software și multi alții.
Mai mult de 300 de reporteri acreditați din întreaga lume se alătură Webit 2014 și transmit evenimentul. Unele dintre cele mai influente titluri la nivel mondial din punct de vedere digital, tehnologic și afaceri mass-media vor fi prezente: Venture Beat, Forbes, The Economist, Wall Street Journal, TechCrunch, Tech.eu, Mashable, Wired, Guardian, CNN etc.

 Acreditarile media se fac aici!

Webit este singurul eveniment unde poți participa la sesiuni speciale privind Asia, Orientul Mijlociu, Africa și Europa CE și unde se întâlneasc toți playerii regionali majori la un loc.

De la Webit nu vor lipsi evenimentele speciale și faimoasa petrecerea Webit, prezentată de Fashion TV!
Puteți găsi mai multe informații despre Webit și impresiile liderilor mondiali care au participat la Congresul Global Webit 2013 dacă vizionați clipul video de mai jos:
http://webitcongress.com/?video

Tag-uri

PUBLICITATE

ABONAMENTE

PUBLICITATE

NEWSLETTERAUTODNA

PUBLICITATE