Noutăți

Porsche Macan GTS, o nouă versiune

Propus ca versiune cu motor aspirat foarte sportivă, Porsche Macan GTS va fi poziționat între Macan S și Macan Turbo.

Spy-Shots of Cars

Nici nu a fost bine lansat pe piață , că inginerii germani pregătesc deja o nouă versiune pentru Porsche Macan. Oferită sub titulatura GTS, aceasta va fi poziționată între Macan S și Macan Turbo, fiind oarecum o combinație a acestora. Astfel, spoilerul față va fi preluat de la versiunea de top, iar cel spate, ce integrează evacuarea dublă cu țevi rotunde, va fi păstrat de la modelul de bază. De asemenea, Macan GTS, surprins în aceste poze fără niciun fel de camuflaj, este dat de gol și de sistemul de frânare performant, cu etriere vopsite în roșu.

Porsche Macan, lansat în România

Porsche Macan GTS va dispune de o versiune ceva mai performantă a motorului V6 aspirat, de 3,0 litri, propus de Macan S (340 CP), puterea dezvoltată urmând să crească cu doar 20–30 CP pentru a nu intra pe domeniul lui Macan Turbo, care dispune de 400 CP. Pe de altă parte, este de așteptat ca o serie de dotări responsabile cu îmbunătățirea comportamentului dinamic să fie oferite în echiparea de bază. Accelerația până la 100 km/h ar trebui să se realizeze în aproximativ 5 secunde.

Linia de echipare GTS a fost introdusă de curând și pe modelele Cayman și Boxter, aceasta fiind inspirată de modelul Carrera 904 GTS, o maşină de curse din anul 1963, care ar putea fi înmatriculată pentru a fi condusă pe drumurile publice. În anii 1980 și 1990, modelele 924 GTS și 928 GTS au continuat să cultive respectivul acronim. Renăscut în 2007, sub forma modelului Cayenne GTS, acesta a fost pus în aplicare, ulterior, inclusiv pentru gama 911 și Panamera.

Porsche Boxster GTS și Cayman GTS, noi modele de top

Porsche Macan GTS este așteptat să debuteze în 2015 și va marca mai clar diferența față de Audi Q5, model care i-a donat platforma tehnică.

PUBLICITATE

ABONAMENTE

PUBLICITATE

NEWSLETTERCATALOGUL AMS

AUTODNA

EVENIMENTE

PUBLICITATE