Știri

Porsche 911 Targa, primele imagini înaintea debutului

Cu puțin timp înaintea prezentării oficiale, ce va avea loc în cadrul Salonului auto de la Detroit, imaginile de presă cu noul Porsche 911 Targa au apărut întâmplător pe internet.

Porsche 911 Targa

Primul model Porsche 911 Targa a fost lansat în 1967, acest concept de caroserie fiind preferat în detrimentul unei decapotabile clasice datorită gradului suplimentar de protecție pe care îl oferă în situația unei răsturnări. La aceea vreme, reprezentanții Porsche credeau că mașinile decapotabile chiar ar putea fi interzise din cauza normelor de securitate, modelul lor fiind scutit astfel de acest risc.

Porsche 918 Spyder, radiografia sistemului de propulsie hibrid

Acum, la aproximativ 50 de ani distanță, noua generație va reedita designul acoperișului modelului inițial. Asta înseamnă că, spre deosebire de modelul precedent, ce aducea mai mult cu coupe-ul, noul 911 Targa se va face remarcat prin montanții centrali evidenți și vopsiți într-o culoare contranstantă cu restul mașinii, precum și luneta amplă, curbată.

Istoria transmisiei automate Porsche PDK

Este foarte probabil ca gama de motoare să fie preluată fără modificări de la versiunea coupe a lui 911, ceea ce înseamnă că potențialii clienți au la dispoziție fie un boxer cu șase cilindri de 3,4 litri și 350 CP, fie un altul de 3,8 litri și 400 CP, pentru versiunea S. Printre specialitățile tehnice se vor regăsi transmisia automată cu dublu ambreiaj PDK, tracțiunea integrală, frânele ceramice și sistemul de amortizoare controlate electronic PASM. 

Tag-uri

PUBLICITATE

ABONAMENTE

PUBLICITATE

NEWSLETTERAUTODNA

PUBLICITATE