Știri

Peugeot și Opel au câte 50 de ani… de 504 și GT

Aniversările sunt importante – însă dacă un om de obicei nu este foarte bucuros când a ajuns „deja” la jumătate de secol de existență, producătorii auto sunt încântați de această piatră de hotar precum un somelier de un vin cu tradiție centenară!

Grupul PSA are două astfel de modele pentru anul 2018 – Peugeot 504 și Opel GT. Pentru cel din urmă, tag-ul „Nur Fliegen ist schöner…” (doar zborul este mai bun…) pare gata de aplicare pentru pasionații de modele clasice Opel, care încă mai sunt la fel de entuziasmați de acesta precum era lumea întreagă (ok, să recunoaștem, mai degrabă Europa) în anul de grație 1968. Iar asta se întâmpla chiar dacă micul model sport era dotat cu propulsoare de automobil de oraș: 1,1 litri de 60 CP de la Kadett și „sportivul” 1,9 litri de 90 CP de pe Rekord.


De cealaltă parte, Peugeot a ales să sărbătorească un pic altfel jumătatea de secol aniversară pentru modelul clasic 504 – prezentând, via Peugeot Design Lab, colecția aniversară Legend 504. Aceasta este compusă din accesorii vestimentare și nu numai: tricouri, șepci, căni, embleme și modele la scară redusă. Tot Peugeot Design Lab este responsabil și pentru cele mai noi modele ale leului francez – gama de biciclete Legend Neo Retro. Toată familia se poate bucura de noua colecție – ce include modele de oraș (LC01 D7, LC01 N7, LC01 D7+), tip „fixie urban” (LU01), de drum (LR01) și pentru copiii între 2 și 6 ani (12, 14 sau 16 inch).

PUBLICITATE

ABONAMENTE

PUBLICITATE

NEWSLETTERAUTODNA

PUBLICITATE