Promo

(P) SIAB revine după 11 ani

SALONUL INTERNAȚIONAL DE AUTOMOBILE BUCUREȘTI (SIAB), cel mai important eveniment din domeniul automobilelor organizat în România, are loc între 23 martie și 1 aprilie, la Centrul Expozițional Romexpo.

Salonul International de Automobile București este recunoscut de către Organizația Internațională a Constructorilor de Automobile (OICA), fiind listat în calendarul oficial al acesteia. Ediția din 2018 a SIAB va fi organizată de către Romexpo în colaborare cu Camera de Comerț și Industrie a României și în parteneriat cu Asociația Producătorilor și Importatorilor de Automobile (APIA).

La 11 ani distanță de la ediția precedentă, desfășurată în 2007, Salonul Internațional de Automobile București, evenimentul emblemă al industriei auto din România își așteaptă vizitatorii în noile spații expoziționale Romexpo, pavilioanele B1, B2 si B3, care beneficiază de dotări și facilități de nivel internațional. Cu o suprafață totală de 27.000 mp, noile pavilioane se transformă cu ocazia SIAB 2018, într-un spațiu modern si versatil.

Salonul International de Automobile București 2018 își propune să acopere toate subdomeniile industriei auto, astfel încât să ofere publicului specialist cât mai multe perspective la zi ale pieței de profil. De la producători și importatori de autoturisme, autovehicule comerciale ușoare, vehicule speciale, autovehicule cu două sau trei roți, trailere, până la componente și accesorii pentru autovehicule, distribuitori de produse si concepte noi pentru E-mobility si furnizori de servicii auto, toți sunt invitați să expună în cadrul SIAB 2018, pentru a garanta publicului un eveniment auto de anvergură internațională. Așadar, “spectacolul auto” se adresează atât specialiștilor din industrie și profesioniștilor de pe piață, cât și publicului larg sau pasionaților de automobile.

„Salonul International de Automobile Bucuresti va avea loc din doi în doi ani. Plasarea acestui eveniment în luna martie este în avantajul companiilor, pentru că este sezonul în care încep vânzările, în care sunt lansate și coordonate campaniile comerciale în domeniul auto” a declarat George Grigorescu, președintele APIA.

Evenimentul va căuta să integreze toate aspectele mobilității, fiind expuse tehnologii pe care industria auto le propune pentru reducerea poluării din marile orașe, dar și servicii și furnizori pentru servicii de mobilitate.

„Autovehiculele “verzi” încep să fie tot mai prezente și pe străzile din România. De aceea, sperăm ca la SIAB să vedem multe astfel de autovehicule, care reprezintă, de altfel, viitorul mobilității.” a declarat Marius Tudor, secretar general al APIA.

Program de vizitare SIAB
 Ziua presei: 23 martie – Program dedicat exclusiv presei
 Program pentru public: 24 – 31 martie, între orele 10:00 și 20:00 / 1 aprilie între orele 10:00 și 19:00

Loc de desfășurare
 Centrul Expozitional Romexpo – pavilioanele: B1, B2, B3

Bilet intrare
• 30 lei/zi
• Intrare gratuită: copiii sub 7 ani însoțiți de părinți, persoanele cu dizabilități si persoanele instituționalizate
• Accesul copiilor sub 7 ani este permis doar dacă aceștia sunt însoțiți de un adult.

Acces
 Pietonal: Porțile A, B, C și D, cu intrare dinspre: Piața Presei Libere, Bulevardul Expoziției și Strada Parcului;
 Auto: Porțile B, C si D, cu intrare dinspre: Bulevardul Expoziției și Strada Parcului.
 Tarif parcare: 3 lei/ora

Repere SIAB 2018:
• 27.000 mp – spațiu de expunere la interior
• 2 săli de conferință dotate la standarde internaționale
• peste 20.000 mp – spațiu de expunere la exterior
• spațiu amenajat pentru drive-test mașini electrice
• 2000 de locuri de parcare cu acces facil din Bulevardul Expoziției și Strada Parcului
• evenimente conexe de interes atât pentru vizitatorii specialiști, cât și pentru firmele expozante: drive-test și workshop-uri cu teme de interes pentru vizitatorii specialiști și pasionații de automobile.

Mai multe informații despre SIAB 2018, pe:
 pagina web – www.siab.ro
 FACEBOOK – @SIAB2018

PUBLICITATE

ABONAMENTE

PUBLICITATE

NEWSLETTERAUTODNA

PUBLICITATE