Promo

(P) OLED – Imagine la calitate de cinematograf la tine acasă!

Televizor OLED

Pentru mulți dintre bărbați, pasiunea pentru mașini nu se compară cu nimic altceva. Dedică mult timp și mult suflet. De aceea, unele femei devin chiar geloase. Dar ce vă povestim noi vouă? Dacă sunteți aici, pe acest site, știți foarte bine cum e cu pasiunea asta.

Tocmai de aceea propunem să vorbim și de o altă pasiune, specifică tot bărbaților adevărați: pasiunea pentru imaginea de calitate. După ore de condus la volanul mașinii îndrăgite, bărbatul se relaxează pe o canapea confortabilă, cu un pahar de bere în mână, privind la un televizor a cărui imagine este perfectă. Un televizor care livrează imaginea la calitate de cinematograf astfel încât să te simți ca și când ai avea Hollywood-ul la tine acasă.

Știai că televizoarele OLED Panasonic, pot să-ți asigure această calitate de cinematograf? Panasonic este o marcă recunoscută la nivel internațional pentru calitatea deosebită a televizoarelor sale, încă din vremea ecranelor CRT.

Panasonic FZ800 3

Datorită tehnologiilor înglobate, televizoarele OLED Panasonic sunt cu adevărat excepționale. Panasonic a reușit să îmbunătățească negrul astfel încât este considerat de mulți din industrie ca fiind perfect. Este drept că pixelii în sine pot reda negrul perfect, dar mulți ignoră faptul că suprafața ecranului prezintă un coeficient de reflexie al luminii ambientale, care alterează în final această perfecțiune. Din acest motiv, Panasonic a echipat modelele sale cu o suprafață ce împiedică reflexiile și menține puritatea negrului indiferent de condițiile de mediu și a adăugat tehnologia HDR10+, responsabilă de punerea în evidență a celor mai mici detalii dintr-o imagine.

Mai mult, televizoarele Panasonic OLED sunt calibrate atât de bine, încât sunt utilizate de studiourile de la Hollywood în etapa de editare și post-producție, ceea ce înseamnă că utilizatorii pot vedea cele mai noi filme exact așa cum le-a conceput producătorul să arate, pe aceleași ecrane pe care au fost ele realizate. Acestor detalii li se adaugă elemente precum procesorul puternic de ultimă generație, care definește întreaga experiență de utilizare, nu doar pe cea vizuală sau noua interfață grafică extrem de intuitivă și fluidă. Nu a fost ignorată nici partea de sunet – extrem de importantă pentru cinefili. Putem spune că televizoarele Panasonic OLED asigură perfecțiunea și în această privință, în cazul alegerii unui model echipat cu soluție audio Technics.

Televizor OLED Smart Panasonic, 139 cm, TX-55FZ800E, 4K Ultra HD

Îți recomandăm acest televizor cu design uimitor și care redă imagine si sunet incredibile. Acesta îmbină capacitățile de contrast fără egal ale tehnologiei ecranelor OLED HDR 4K cu noul procesor video Studio Colour HCX, reglat de către cineaști veritabili de la Hollywood, pentru a se asigura că te bucuri de imagini care se ridică la nivelul viziunii creatorului.

Adu Hollywood-ul la tine acasă!

Televizoarele OLED Panasonic sunt foarte ușor de folosit și ca au un design modern, care se integrează în orice casă.

Produse disponibile pe www.emag.ro, www.altex.ro, www.mypanasonic.ro

 

PUBLICITATE

ABONAMENTE

PUBLICITATE

NEWSLETTERAUTODNA

PUBLICITATE