Promo

(P) Corporatiştii merg la Olimpiada mai devreme decât Rio 2016

Festivalul multisportiv Corporate Games, desfășurat în 28 țări de pe cele 5 continente, care programează întreceri la 17 sporturi, se desfaşoară anul acesta în perioada 24-26 iunie 2016, în București.

Corporate Games

Avanpremieră la Olimpiada de la Rio, care are ceremonia de deschidere pe 5 august, competiţia Bucureşti Corporate Games reuneşte la start corporatişti din 45 de firme din România, UK, Israel, Serbia şi Turcia într-un festival sportiv celebrând prietenia sub sloganul „Sport for Life”.

Competiţiile încep sâmbată 25 iunie dimineaţa cu întrecerile la fotbal, baschet, volei, bowling, biliard, alergare, ciclism, Dragon Boat, karting, şah, tenis de masa şi tenis de câmp, iar duminică continuă cu tir, înot şi finalele celorlalte sporturi.

Pe terenurile de la Sud Arena, Dinamo, Club IDM, Padurea Băneasa, Top tenis Arena, Tactical Shooting Range, pista AMKART şi sala ASE se vor întrece cei mai buni sportivi ai celor 45 de companii înscrise în competiţie pentru a cuceri cele 200 de medalii puse în joc.

Firmele cu cele mai bune rezultate vor fi premiate cu Trofeele Corporate Games, celebrând victoria spiritului de echipă.

Pe scurt, competiţia Corporate Games înseamnă:

  • 17 sporturi
  • 52 competiţii (simplu, dublu, masculin, feminin şi grupe de vârstă)
  • 45 de firme, companii şi multinaţionale
  • 2000 participanţi
  • 52 arbitrii şi helperi
  • 120 de mingi
  • 200 medalii
  • 25 trofee

În plus, faţă de întrecerile sportive, Corporate Games organizează şi Marea Paradă sâmbată, 25 iunie, ora 18.30, pe strada Franceză din centrul vechi, aducând împreună într-un spectacol multicolor şi entuziast, corporatişti de la cele mai renumite firme din România.

Corporate Games Bucharest a ajuns la cea de a V-a ediţie şi își propune să continue cei 25 de ani de istorie ai comunității Worldwide Corporate Sport și să îi antreneze în competiție pe toți pasionații de sport, conduși de fair play și de spiritul de echipă.

Evenimentul, desfășurat pe parcursul unui weekend, va cuprinde întreceri la 17 sporturi , la care se vor putea înscrie echipe formate din angajații companiilor, dar şi prietenii și familiile acestora, conform sloganului nostru, „Open to all for the benefit of all”!

„Mă alătur anul acesta misiunii de promovare a sportului deoarece Corporate Games, festivalul sporturilor pentru corporaţii, este cel mai mare eveniment sportiv din lume, având în vedere că, după cum ştiţi, se desfăşoară în 28 de ţări, dar şi pentru că CGS apreciază valorile Sports For Life. Susţin practicarea sporturilor, oricare ar fi acestea, pentru că, din punctul meu de vedere, este foarte importantă sănătatea fizică şi consider că sportul, mişcarea în general, ajută la obţinerea unor performanţe şi pe plan profesional. Consider că este important să le oferim angajaţilor noştri nu doar un spaţiu atractiv de muncă, dar şi să le propunem activităţi ce presupun munca în echipă şi competitivitatea. Iar pentru CGS, Corporate Games este un punct semnificativ în agenda noastră, nu doar pentru că am fost printre echipele câştigătoare ale ediţiei din iarnă a evenimentului, ci pentru că, prin acest festival al sporturilor, reuşim să-i aducem pe angajaţi împreună, să se cunoască mai bine şi să lupte pentru ceea ce îşi doresc şi cred că astfel îşi dezvoltă valori precum fair-play-ul, creativitatea şi ambiţia. Aşadar, dacă în CGS se vorbesc 18 limbi străine, am demonstrat că se practică şi tot atât de multe sporturi. Abia aşteptăm să înceapă competiţia de la Bucureşti” a declarat dl Vladimir Sterescu, CEO CGS Romania.

Pentru spectatori şi fani intrarea este gratuită, iar firmele se mai pot înscrie in competiţie până Vineri 3 iunie 2016.

Parteneri media ai evenimentului sunt Grupul Burda International prin Men`s Health, Auto Motor şi sport şi National Geographic precum şi Dolce TV, care va transmite ştiri de la evenimentele sportive şi festivitaţi.

Acest eveniment nu ar fi avut strălucirea cunoscută fară Sponsorul nostru CGS , iar parteneri tehnici la această ediţie sunt Academia de Studii Economice, Academia de Poliţie Alexandru Ioan Cuza, Federaţia Română de tenis, Clubul Dragon Boat Bucureşti, DHS , Clubul sportiv Triumf Bucureşti şi Poligonul Tactical Range.

Pentru programul complet, accesează acest link.

PUBLICITATE

ABONAMENTE

PUBLICITATE

NEWSLETTERAUTODNA

PUBLICITATE