Noutăți

Opel Astra Copacabana, pentru fanii fotbalului

Cu gândul la Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia, Opel a pregătit ediția specială Astra Copacabana, cu tapițerie din iarbă și claxon în tonuri de Samba sau Vuvuzelă.

cq5dam.web.1280.1280 (2)

Noul Opel Astra Copacabana aduce soarele și pasiunea Braziliei pe drumurile europene. Modelul special este obligatoriu pentru toţi fanii adevăraţi ai fotbalului – de la Rotterdam la Istanbul, de la Ploieşti la Liverpool şi Dortmund. Cu noua versiune Astra, Opel își reafirmă angajamentul față de fotbalul profesionist internațional. Opel Astra Copacabana este la fel de fermecătorare ca un vrăjitor cu mingea brazilian și va atrage atenția la fiecare manifestare fotbalistică din această vară.

Opel Adam S, cu 150 CP

Cu steagul brazilian pe acoperiș, palmieri și linii de dans de-a lungul ușilor, exteriorul arată deja temperament sud american. Și, într-adevăr, sub capotă noul motor pe benzină 1.6 Turbo de 200 CP așteaptă să fie dezlănţuit. Accelerarea de la zero la 100 km/h se realizează în doar 7.9 secunde și va lipi șoferul de scaunul cu tapițeria din iarbă adevărată. O capodoperă de măiestrie, designerii de interior ai Opel au utilizat cu succes iarbă originală de pe faimosul stadion Maracanã. Fiecare maşină vine cu un certificat de confirmare a autenticității acesteia. La fel de autentice sunt şi spaţiile pentru picioare umplute cu cel mai fin nisip din Copacabana – acestă dotare specială este cea care a şi dat numele noii versiuni. De asemenea, mașina este prevăzută cu o pereche de papuci flip-flops.

Opel Adam Rocks, pregătit de drumeții

Disponibil în tonuri de Samba sau Vuvuzelă, claxonul oferă o atmosferă autentică de stadion, la fel ca şi dispenserul de băuturi, care mixează caipirinhas rece ca gheața – fără alcool, desigur. Astra Copacabana este la fel de brazilian ca Pelé și la fel de german ca Jürgen Klopp – un amestec cu adevărat exotic: pentru doar 24.444,44 euro, de 1 aprilie, la dealerii Opel!

PUBLICITATE

ABONAMENTE

PUBLICITATE

NEWSLETTERCATALOGUL AMS

AUTODNA

EVENIMENTE

PUBLICITATE