Motorsport Promo Știri

O nouă aventură la PIKES PEAK începe… acum!

Andrei Mitrașcă

Andrei Mitrașcă, primul pilot român din cursa ”dintre nori”, și-a făcut debutul în noul sezon competițional printre fanii motorsportului, la Mega Mall. Grație noului său parteneriat cu Mega Mall, pilotul care nu a abandonat nici o cursă a fost prezent, timp de două zile, în rândul fanilor motorsportului, alături de mașina cu care a alergat sezonul trecut la ATA, o Skoda Fabia RS.

Astfel, în zilele de 20 și 21 februarie, îndragostiții de mașini puternice și viteză au avut posibilitatea să vadă și să se fotografieze alături de mașina pilotului Andrei Mitrașcă la parterul centrului comercial de lângă Arena Națională. Timp de câteva ore, Andrei a fost alături de entuziaști și le-a împărtășit tuturor celor curioși impresii și secrete din culisele curselor de viteză și de raliu. Odată cu această prezență în rândul publicului larg, Andrei marchează și debutul său oficial în cursa de viteză în coastă de 20 de kilometri de la Pikes Peak.

Andrei Mitrașcă este primul pilot român care a participat la cea mai lungă cursă de viteză în coastă din lume, cursa internațională de la Pikes Peak din Statele Unite ale Americii. În anul 2015, Andrei Mitrașcă a revenit în cursa de „dincolo de nori” la volanul unei mașini complet pregătite în România pentru a bate recordul la mașini Diesel pe o singură urcare a celor 20 de kilometri de cursă. Vremea rea a scurtat proba, iar Andrei a încheiat sezonul cu gândul de a bate recordul în 2016.

În campionatele interne de profil, Andrei Mitrașcă este multiplu campion național la clasa Diesel în Campionatul Național de Viteză în Coastă Dunlop, și campion la Cupa Dacia în Campionatul Național de Raliuri Dunlop, alături de pilotul Bogdan Talașman. Andrei Mitrașcă este de asemenea susținut de publicațiile auto, motor și sport și Men’s Health în România, fiind totodată pilot de teste auto, motor și sport.

Odată cu acest eveniment, Mega Mall se alătură partenerilor tradiționali ai pilotului printre care se numără Avia Motors, partener principal, Dunlop și Premio, parteneri tehnici. „Mega Mall este locul potrivit pentru întâlnirea mea cu bucureștenii, pentru că Mega Mall susține pasiunile și sporturile. Mega Mall este de asemenea un centru comercial care oferă o gamă largă de produse și servicii destinate practicării tuturor sporturilor”, a declarat Andrei Mitrașcă.

Prima cursa din acest an în care va lua startul Andrei este Tess Rally 2016, prima etapă a Campionatului Național de Raliuri Dunlop 2016 ce va avea loc în perioada 25-27 martie a.c. pe asfaltul de la Brașov.

PUBLICITATE

ABONAMENTE

PUBLICITATE

NEWSLETTERAUTODNA

PUBLICITATE