Noutăți

Nu rata ediția de noiembrie 2018 a revistei Men’s Health!

revista Men’s Health

Nu rata ediția de noiembrie a revistei Men’s Health, din 30 octombrie la toate punctele de difuzare a presei!

Luna aceasta, vedeta de pe copertă este Vladimir Drăghia, care-ți va dezvălui cum a câștigat Exatlon-ul și cum să-ți setezi și mintea pentru a câștiga o competiție.

Scapă de burtă! Dacă te gândeai că puțină grăsime în jurul abdomenului e acceptabilă, avem o veste proastă: poate fi chiar periculoasă. Iată cum scapi de ea.

Lucrează în echipă. Află de ce CEO-ul unei companii de jocuri video, Strauss Zelnick, de ce nu se antrenează niciodată de unul singur.

Miracolul vâslitului. Foloseşte-te de trucurile noastre și de un program realizat de un specialist în ramat pentru a-ţi amplifica antrenamentul.

Dormi mai bine! Avem pentru tine toate instrumentele de care ai nevoie pentru a-ți asigura un somn odihnitor.

Vorbește-i frizerului pe limba lui ca să obții rezultatele pe care le aștepți. Lasă un bărbier să te ghideze pentru următoarea ta vizită la salon

Arta de a păcăli! Un ghidul cuprinzător care te învaţă să blufezi şi să îţi deschizi calea către rezultatele pe care ţi le doreşti.

Cum faci un grătar delicios. Pentru că prietenii tăi merită ceva mai bun decât nişte cârnaţi arşi, cu gust de cărbune.

Trăiește mult și bine! Află cele mai noi concluzii la care au ajuns oamenii de ştiinţă cu privire la îmbătrânire şi cum să-ți prelungești viața.

Fii mai bun pe bicicletă! Cu trucurile lui Serghei Țvetcov, câștigător în Turului Ciclist al României 2018.

Totul va fi bine! Un nod în gât din cauza stresului poate strica un meci, o întâlnire, un antrenament sau chiar o carieră. Prevenirea lui implică ceea ce te-a adus într-o stare atât de tensionată: pregătirea.

PUBLICITATE

ABONAMENTE

PUBLICITATE

NEWSLETTERCATALOGUL AMS

AUTODNA

EVENIMENTE

PUBLICITATE