Noutăți

Noua generație Bentley Continental a ajuns oficial în România

Cea de-a treia generație Bentley Continental GT se lansează oficial în România după prezentarea de la nivel global la finalul lunii august și dezvăluirea oficială la Salonul Auto de la Frankfurt.

El ajunge  acumși în fața publicului iubitor de lux și sportivitate din România , urmând a fi expus în showroom-ul Bentley București alături de alte modele deja consacrate ale mărcii – Flying Spur, Mulsanne sau Bentayga.

”Noul Bentley Continental GT este un model foarte așteptat de clienții mărcii din România”, spune Adrian Pascu, Directorul Diviziei de Lux în cadrul Porsche Inter Auto România. ”Combinația de design inovator, performanțe sportive superioare, interior artizanal și tehnologie de top reprezintă alegerea ideală pentru cei care își doresc un stil de viață luxos și au o afinitate față de marca Bentley. Această combinație câștigătoare va propulsa cu siguranță noul Grand Tourer în topul pasionaților de automobile exclusiviste din țara noastră.”

Noul Continental GT este pus în mișcare de versiunea îmbunătățită a propulsorului W12 TSI biturbo, de 6,0 litri, combinat, pentru prima dată, cu o transmisie cu dublu ambreiaj, în opt viteze. Noul sistem de propulsie generează 635 CP și dezvoltă un cuplu de 900 Nm, propulsând noul Continental GT de la 0 la 100 km/h în doar 3,7 secunde, până la viteza maximă de 333 km/h. Noul șasiu adaptiv, utilizează sistemul inteligent Bentley Dynamic Ride pe 48 de volți, iar liniile inconfundabile de design sunt acum inspirate de designul primului concept 100% electric al mărcii britanice – EXP 10 Speed 6. În România, Bentley Continental GT este deja disponibil la comandă, iar prețurile pornesc de la 170.641 euro fără TVA.

PUBLICITATE

ABONAMENTE

PUBLICITATE

NEWSLETTERCATALOGUL AMS

AUTODNA

EVENIMENTE

PUBLICITATE