Gadgeturi Noutăți

Nismo Playstation® GT Academy, la a șasea ediție

Originalul concurs organizat de Nissan, care transformă jucători înfocați de Gran Turismo în piloți adevărați, a primit undă verde pentru 2014.

Nissan NISMO PLAYSTATION® GT ACADEMY

Nissan și Sony Computer Entertainment Europe au confirmat reluarea deja consacratei competiții NISMO PlayStation® GT Academy. Calificările online, ce se vor desfășura pe Gran Turismo®6 PlayStation, demarează pe 21 aprilie. 

Video spectaculos – Nissan 370Z Nismo se întrece cu un săritor de la punct fix

Pe lângă Europa și SUA, inedita competiție își extinde aria geografică de selecție a viitorilor săi campioni cu Australia, India, Orientul Mijlociu, Mexic și Thailanda. La finalul celor 3 luni de pregatire intensivă, în cadrul programului Driver Development Programme, considerat drept unul dintre cele mai bune din lume, cei cinci campionai ai ediției GT Academy 2014 vor concura pentru premiul suprem în cursa de 24 de ore de la Dubai, din ianuarie 2015.

Între timp, primul câștigător al concursului, spaniolul Lucas Ordoñez, va participa în Campionatul Super GT din Japonia. Atât Lucas, cât și câștigătorul GT Academy 2012, belgianul Wolfgang Reip, vor concura vara asta la cursa de 24 de ore de la Le Mans, pe primul model hibrid ce poate parcurge în regim electric o tură întreagă a circuitului: Nissan ZEOD RC.

Test: Nissan Juke Nismo 1.6 DIG-T XTRONIC M-CVT All Mode 4WD

Kazunori Yamauchi, Președintele Polyphony Digital, a explicat: “Sunt foarte mândru că GT Academy revine cu cea de-a șasea ediție și că Grand Turismo împreună cu Nissan vor servi încă o dată ca platformă de dezvoltare a unei noi serii de piloți, care altfel nu ar fi avut prea mari șanse să își urmeze visul. Chiar și cei care nu vor reuși să treacă de prima etapă de calificare a programului își vor îmbunătăți abilitățile de condus prin simpla participare la această competiție și toți concurenții vor fi răsplătiți cu credite valabile în joc.”

 

PUBLICITATE

ABONAMENTE

PUBLICITATE

NEWSLETTERCATALOGUL AMS

AUTODNA

EVENIMENTE

PUBLICITATE