Știri

NAIAS 2017 – „American Dream” – în cea mai pură formă a sa

2017 NAIAS - Show Highlights

Ediția 2017 a NAIAS a avut loc la Detroit, în perioada 7-22 ianuarie și a fost, asemenea oricărui eveniment american, un show cu de toate pentru toți, politically correct, un amestec de glam, inovație, strălucire exacerbată și motiv de laudă pentru industria (dar și industriașii) de profil. A debutat cu The Gallery, un eveniment ținut în luxosul hotel MGM din Detroit, care a amestecat experiența culinară oferită de un chef cu recunoaștere internațională cu emoțiile generate de o expoziție de automobile de lux, în valoare totală de 7 milioane de dolari, de la branduri precum Aston Martin, Bentley, Ferrari, Lamborghini, Porsche și Rolls Royce.

A urmat AutoMobili-D, o nouă expoziție cu tematică tehnlogică, similară cu AutoMobility LA a Salonului Auto de la Los Angeles, axată pe evoluția rapidă a peisajului automobilistic dar și al mobilității la nivel mondial. Promovat de NAIAS, Automobili-D a adus laolaltă mai mult de 100 de companii – producători auto, furnizori de piese și servicii și centre de cercetare – cu scopul declarat de a susține și promova cele mai noi tehnologii din domeniu. După Automobili-D, desfășurat între 8 și 12 ianuarie, au urmat cele două zile dedicate presei de specialitate, alte două zile de workshop-uri reunite sub numele Industry Preview, în care 35.000 de profesioniști și analiști auto de la peste 2000 de companii au dezbătut și făcut schimb de experiență vis-a-vis de noile tehnolgii și servicii expuse în salon. A urmat Charity Preview, un eveniment dedicat strângerii de fonduri pentru copiii din Michigan. Inaugurat în 1976, Charity Preview a strâns până la ediția din 2017 peste 106 milioane de dolari, din care 41 doar în ultimii zece ani. În fine, pe 14 ianuarie, NAIAS și-a deschis porțile publicului larg.

În ediția 2/2017 auto, motor și sport puteți citi un amplu reportaj despre ceea ce a îsemnat NAIAS 2017. Noutățile de la NAIAS 2017:

 

Echipa AMS

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

ABONAMENTE

PUBLICITATE

NEWSLETTERAUTODNA

PUBLICITATE