Promo

Motoarele au răsunat puternic la Harley-Davidson® București

Weekendul trecut în nordul Bucureștiului motoarele au răsunat puternic.
Harley-Davidson® București a fost parte din circuitul internațional Harley on Tour. Un transport special de 23 de motociclete legendare a ajuns în București pentru ca toți cei pasionați să le poată testa într-un power ride.https://www.facebook.com/MihneaRattePhotographyParte din evenimentul internațional Harley on Tour, acesta a fost al cincilea an când cei care iubesc sunetul specific al unui motor produs în Milwaukee au avut șansa să testeze cele mai reprezentative modele.

Transportul special a ajuns în București miercuri și a fost precedat de o paradă a membrilor comunității H.O.G. (Harley Owners Group) într-o desfășurare spectaculoasă, pe un traseu din centrul capitalei care a stârnit curiozitatea și privirile admirative ale trecătorilor.

Pe parcusul weekend-ului, aproximativ 300 de iubitori ai motoarelor au testat cele 23 de bijuterii. De asemenea, vedetele au fost atrase de evenimentul organizat de Harley-Davidson București, printre acestea numărându-se Roxana Ciuhulescu, Bogdan Stelea și Gabriel Coveșeanu.

Modelele oferite spre testare pasionaților fac parte din familiile Sportster, Dyna, Softail, V-Rod și Touring.

Evenimentul Harley on Tour este organizat în 16 țări, de către un grup select de 30 de dealeri Harley-Davidson.

PUBLICITATE

ABONAMENTE

PUBLICITATE

NEWSLETTERAUTODNA

PUBLICITATE