Știri

McLaren „botează” în stil propriu noul Composites Technology Center (MCTC)

Doar a doua facilitate de producție pentru McLaren Automotive – producătorul exotic britanic ce se ocupă acum și cu realizarea de modele stradale sport sau supersport – clădirea de 50 de milioane de lire sterline a avut parte de un preview mai altfel înainte de finalizarea construcției previzionată pentru anul viitor.

Din 2019 noul McLaren Composites Technology Centre (MCTC) din regiunea Sheffield va realiza – cu ajutorul celor aproximativ 200 de angajați – șasiurile din fibră de carbon ce stau la baza tuturor modelelor stradale McLaren. Până atunci centrul a avut parte de o petrecere de inaugurare în stilul propriu McLaren, printre participanți fiind Mike Flewitt, CEO McLaren Automotive, dar și noul hypercar McLaren Senna.


Modelul supersport a fost folosit pentru un „o serie de ‘doughnuts’ atent coregrafiate” – reprezentând „botezul” pneurilor pentru noul centru – McLaren Senna fiind botezat desigur în amintirea marelui pilot de F1 brazilian, ce a obținut toate cele trei titluri mondiale la volanul unui McLaren. McLaren a avut un an 2017 excelent – record de vânzări de 3340 unități – dar și noi apariții precum 570S Spider în Sports Series, 720S în locul lui 650S în Super Series și magnificul Senna în Ultimate Series.

Aurel Niculescu

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

ABONAMENTE

PUBLICITATE

NEWSLETTERAUTODNA

PUBLICITATE