Noutăți

McLaren 570GT, axat pe „Design” sau „Sport” în 2018

Constructorul exotic britanic a decis să prezinte o versiune îmbunătățită a modelului 570GT pentru anul 2018, ce poate fi comandat inclusiv cu „Sport Pack” și nu mai puțin de cinci pachete „Design Edition”.

Orice versiune aleasă din seria 570GT a primit pentru 2018 cadou de la McLaren frânele carbo-ceramice în echiparea standard – ele în trecut erau oferite opțional – iar clienții au parte de numeroase noi opțiuni de personalizare prin intermediul celor cinci noi pachete Design Edition. Noile kit-uri combină culori exterioare populare cu interioare de lux „by McLaren” – clienții având parte practic de o reducere de preț față de cazul echipării separate a opțiunilor.

În schimb, cei dornici de performanțe sporite pentru modelul sport echipat cu propulsorul de 3,8 litri și 570 CP/600 Nm vor opta cu siguranță pentru plata celor £4900 aferente echipării cu noul „Sport Pack”. Acesta aduce cu sine arcuri mai tari, o direcție mai rapidă, setări diferite pentru sistemul de control al stabilității, software nou pentru controlul amortizoarelor variabile și pneuri hibride stradă/circuit Pirelli P Zero Corsa. 570GT Sport Pack este astfel cu 15 și 10 % mai ferm față/spate în raport cu versiunea standard, în timp ce direcția este și ea cu 2 procente mai rapidă.

PUBLICITATE

ABONAMENTE

PUBLICITATE

NEWSLETTERCATALOGUL AMS

AUTODNA

EVENIMENTE

PUBLICITATE