Știri

Mazda6 Combi se lansează în premieră mondială la Geneva

Standul Mazda va găzdui, în cadrul celei de-a 88-a ediție a Salonului Auto Internațional de la Geneva, din Martie, în premieră mondială, noua Mazda6 Combi – precum și premiera Europeană pentru versiunea sedan.

Prima oară când am văzut facelift-ul modelului Mazda6 în versiunea clasică – sedan – a fost în noiembrie anul trecut în timpul Salonului Auto de la Los Angeles, iar constructorul japonez a decis să rezerve prezentarea versiunii touring/station wagon pentru cel mai important eveniment european al primăverii. Modelul de vârf pentru gama automobilelor în Europa, Mazda6 sosește cu un facelift absolut subtil, ce pune accent pe eleganță și rafinament – mai ales ținând cont că mulți consideră Mazda6 Combi drept cel mai frumos station wagon din segment.

În plus, interiorul a fost și el revizuit, aducând cu sine inclusiv scaune complet noi, în timp ce inginerii Mazda au lucrat pentru a oferi o performanță crescută pentru trenul de rulare Skyactiv, dinamică îmbunătățită, o mai bună eficiență aerodinamică, antifonare superioară. De acum Mazda6 va dispune de o gamă de elemente de siguranță i-Activesense și mai largă, printre care se numără cameră 360° și un sistem inteligent de asistență a vitezei.

PUBLICITATE

ABONAMENTE

PUBLICITATE

NEWSLETTERAUTODNA

PUBLICITATE