Noutăți

Lexus NX intră în luptă în segmentul SUV-urilor compacte

Lexus NX vrea să se lupte de la egal la egal cu modele precum Mercedes GLK sau BMW X3. Versiunea de serie va fi lansată la Salonul auto de la Beijing.

Lexus NX
Lexus NX

Lexus NX este fratele mai mic al lui RX, recunoscut pentru sistemul său de propulsie hibrid performant. NX va fi primul model Lexus care va primi un motor turbo pe benzină. Noul SUV compact transformă în realitate conceptul LF-NX, prezentat la Frankfurt, în 2013.

Lexus va avea wi-fi în echiparea standard

Versiunea de bază a lui Lexus NX va fi echipat cu un motor aspirat pe benzină de 2,0 l. Versiunea de vârf, denumită NX 300h este însă una hibridă, care folosește un propulsor pe benzină și unul electric, în buna tradiție a mărcii. Indiferent de motorizare, clienții vor putea opta pentru tracțiune față sau integrală.

Lexus RC F a debutat la Detroit

La interior Lexus NX mizează pe foarte multe tehnologii de ultimă generație. Printre acestea se găsesc sistemul de încărcare wireless pentru telefoane mobile, head-up display, un sistem de camere video ce formează Panasonic View Monitor și touchpad pentru controlul sistemului de infotainment.

PUBLICITATE

ABONAMENTE

PUBLICITATE

NEWSLETTERCATALOGUL AMS

AUTODNA

EVENIMENTE

PUBLICITATE