Noutăți

Land Rover Discovery Vision Concept se prezintă

Land Rover Discovery Vision Concept ne indică direcția pe care o va urma viitoarea generație a SUV-ului britanic.

Land Rover Discovery Vision Concept
Land Rover Discovery Vision Concept

Viitorul Land Rover Discovery se rupe aproape complet de trecut, după cum ne arată acest concept. Această mutare s-ar putea să nu fie tocmai pe placul clienților tradiționali ai acestui model, clienți care își doresc o mașină robustă, cu certe capacități în afara șoselelor. Conceptul prefigurează noua generație a mașinii, pe care o vom putea vedea până la finalul anului.

Ediție aniversară pentru Land Rover Discovery

Cel mai probabil, noul Land Rover Discovery va fi lansat la Salonul auto de la Paris. Cei de la Land Rover au renunțat inclusiv la ușa cu deschidere dublă, în favoarea unui hayon clasic. Portbagajul va avea podea dublu, care se va extinde pentru a putea fi folosită drept bancă în timpul unui picnic.

Imagini-spion cu viitorul Freelander

Conceptul Discovery vine și cu o inovație în materie de acces în habitaclu. Al doilea rând de montanți a dispărut, ceea ce a făcut posibilă adoptarea unor portiere cu deschidere opusă. Astfel, accesul celor până la șapte pasageri este mai facil. Configurația interiorului va fi 2+3+2, toate rândurile fiind formate din scaune individuale. Cele din spate pot fi rabatate complet. Discovery va folosi platforma alungită a lui Evoque și va fi oferit și în configurație cu cinci locuri.

Tehnologie de ultimă generație pentru Discovery

Noul Land Rover Discovery va oferi câteva tehnologii extrem de interesante. Prima dintre acestea este capota transparentă, care implică un sistem de camere video ce permit șoferului să vadă ce se află sub mașină. A doua se numește Laser Terrain Scanning, ce scanează terenul din față cu ajutorul unor lasere complexe aflate la nivelul proiectoarelor. Cu ajutorul lor, mașina va proiecta pe asfalt avertismente pentru șofer în zonele considerate periculoase. Această funcție se numește Laser Referencing.

 

PUBLICITATE

ABONAMENTE

PUBLICITATE

NEWSLETTERCATALOGUL AMS

AUTODNA

EVENIMENTE

PUBLICITATE