Știri

Jeep Wrangler își dezvăluie interiorul noii generații

La începutul lunii – la timp pentru a sărbători cele peste 200 de accesorii de personalizare prezentate la SEMA în Las Vegas – Jeep a prezentat primele imagini cu noul Wrangler, acum venind și rândul dezvăluirii zonei destinate clientului final.

La fel ca exteriorul, nici interiorul noii generații Wrangler nu are parte de un design revoluționar – însă aici evoluția ar trebui să fie totuși mai vizibilă, mai ales în ceea ce privește calitatea materialelor, sperăm noi. Astfel, principalele schimbări sunt operate la nivelul planșei de bord – cele două cadrane rotunde de dimensiuni mari sunt despărțite de acum de un display de dimensiuni generoase, volanul este complet nou, există elemente cromate adiționale și în general layout-ul este cu mult mai îngrijit, în timp ce majoritatea butoanelor și comutatoarelor par să fi fost redesenate.

De remarcat amplasarea proeminentă a display-ului sistemului de infotainment, precum și alinierea gurilor de ventilație – în timp ce elementele de culoare coordonate cu nuanța caroseriei vor aduce cu siguranță un plus de personalitate iconicului tot-teren. Conform Jeep, „interiorul noului Wrangler combină stilul autentic, precizia meșteșugărească, precum și o calitate îmbunătățită a materialelor pentru a oferi o versatilitate și confort sporite șoferului și pasagerilor” – însă din păcate încă odată detalii mai specifice nu au fost date publicității. Noul Jeep Wrangler va debuta la sfârșitul lunii în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles.

Aurel Niculescu

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

ABONAMENTE

PUBLICITATE

NEWSLETTERAUTODNA

PUBLICITATE