Știri

Jeep va împrospăta modelul Cherokee la Detroit

Salonul Auto de la Detroit – North American International Auto Show – va găzdui printre premierele sale majore și o noutate importantă pentru marca Jeep, anume facelift-ul dedicat modelului compact Cherokee.

Fiat Chrysler Automobiles pare să fi decis ca Jeep să adopte un parcurs ceva mai tradiționalist – noul Wrangler arată pe dinafară aproape identic cu predecesorul său, iar de anul viitor (o lansare în a doua jumătate a anului 2018 implică „model year” 2019 în America) Cherokee se va înscrie și el în noua linie de design promovată de Compass sau Grand Cherokee. Asta înseamnă că la debutul programat pentru 16 ianuarie la Detroit facelift-ul modelului Cherokee va aduce cu sine o schimbare majoră de stil – designerii Jeep abandonând ciudata implementare a farurilor scindate în mai multe elemente, amplasate apoi pe mai multe niveluri.


Jeep a prezentat recent primele fotografii oficiale – fără prea multe detalii însă. Putem observa direct, fără însă vreo confirmare oficială, chiar două versiuni de stil pentru partea frontală, cel mai probabil modelul cu aparență robustă fiind varianta de top Trailhawk, ce pare pregătit să înfrunte orice tip de teren și cu ajutorul gărzii la sol mai mari decât a modelului standard. În schimb, așa cum este cazul de obicei cu un facelift, schimbările aduse părților laterale, spatelui sau interiorului sunt destul de subtile. Spre exemplu, în spate putem acum observa un nou contur al elementelor luminoase pentru stopuri, precum și un parașoc modificat, ce dispune de elemente metalice de dimensiuni sporite.

PUBLICITATE

ABONAMENTE

abonamente auto motos si sport

PUBLICITATE

NEWSLETTERAUTODNA

PUBLICITATE