Știri

Jaguar F-Pace prezentat în haine de pre-producție (prototip)

Jaguar este pe ultima sută de metri în proiectul de dezvoltare și lansare a primului său SUV, un model ce va fi bazat pe arhitectura modelului XE. Constructorul britanic a luat această decizie dat fiind faptul că sectorul SUV-urilor de această mărime este foarte contestat și ar mai fi loc și pentru oferta lor.

000

Modelul pe care vor să-l vândă se numește F-Pace și arată exact așa cum te-ai aștepta. Designul frontal și posterior sunt luate parcă direct de la berlinele din gamă, iar forma laterală este una comună pentru SUV-urile sportive menite să-și petreacă viața pe asfalt.

Acest fapt trebuie menționat când vorbim de F-Pace, deoarece modelul nu va fi în niciun caz unul destinat escapadelor off-road. Jaguar îți poate vinde un Land sau Range Rover dacă vrei să te aventurezi în afara asfaltului.

Jaguar a adoptat abordarea BMW – producătorul german recunoaște deschis că modele sale SUV și SAV nu sunt destinate mersului pe teren accdentat. F-Pace adoptă formula lansată germani odată cu prima generație X1, formulă pe care aceștia o abandonează în detrimentul uneia mai rentabile, bazată pe o platformă cu tracțiune față.

Tag-uri

PUBLICITATE

ABONAMENTE

PUBLICITATE

NEWSLETTERAUTODNA

PUBLICITATE