Știri

Jaguar 300 Sport vine pe XE, XF și XF Sportbrake

Peste weekend ați putut urmări cum noua serie XE 300 Sport se înfruntă cu un medaliat Olimpic, însă ar fi bine să aflăm câteva detalii și despre noua ediție specială, care este disponibilă nu doar pentru XE, ci și pe modelele de clasă medie XF și XF Sportbrake.

Oficial dezvăluită odată cu interesanta cursă în care XE 300 Sport s-a luptat pe un circuit de patinaj viteză pe gheață cu un medaliat olimpic – ca de obicei, contăm pe JLR să ne ofere dezvăluiri „năstrușnice” ale modelelor sale – seria limitată 300 Sport debutează pe XE cu ajutorul propulsorului de 2 litri Ingenium pe benzină, capabil să dezvolte 300 CP / 400 Nm. În același timp, pe XF și XF Sportbrake acesta este dublat în ofertă și de motorizarea TDV6 diesel de 3 litri și tot 300 CP.


În plus, există destule detalii care să le deosebească de versiunile clasice – elementele exterioare exclusive Dark Satin Grey (capacele oglinzilor, rama grilei, spoilerul spate), logo-urile 300 SPORT și jantele de 19 sau 20 inch Satin Technical Grey – dezvoltate special pentru această ediție limitată împreună cu etriere de frână embosate 300 Sport. Clienții vor avea de optat pentru culorile Yulong White, Indus Silver sau Santorini Black, în timp ce XE are parte și de Caldera Red.


La interior, noua ediție limitată sosește cu elemente noi precum cusăturile galbene pe scaune, portiere și volan, tetierele embosate, volanul înscris sau covorașele sport – în timp ce sistemul de infotainment de top Touch Pro cu ecran de 10 inch este și el standard. În plus, toate motorizările pe benzină din gamă au și ele parte de filtru de particule, în timp ce noul XE 300 Sport va atinge 100 km/h în doar 5,7 secunde.

Aurel Niculescu

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

ABONAMENTE

abonamente auto motos si sport

PUBLICITATE

NEWSLETTERAUTODNA

PUBLICITATE