Noutăți Tehnică

Infiniti se electrifică cu începere din 2021

Constructorul premium japonez este pregătit să calce pe urmele partenerilor de grup – Renault și Nissan – pregătind noi sisteme de propulsie electrificate pentru viitoarele sale modele noi.

Astfel, cu începere din 2021, noile modele Infiniti vor oferi și alternative electrificate – însă poate mai important este un alt detaliu dezvăluit de brand: tot în același an ei vor prezenta și primul lor model complet electric. Mai mult, conform previziunilor interne, peste jumătate din vânzările anuale globale la nivelul anului 2025 vor fi reprezentate de versiunile electrificate. Anunțul cu privire la data introducerii noilor modele cu sisteme de propulsie electrificate a fost făcut de Hiroto Saikawa, Nissan Chief Executive Officer, în cadrul „Automotive News World Congress”, desfășurat tot la Detroit, foarte aproape de Cobo Center, locația tradițională pentru North American International Auto Show.

Conform companiei, conceptul Q Inspiration va servi drept bază pentru viitorul design al modelelor Infiniti, ce vor fi dotate inclusiv cu noile sisteme de propulsie electrificate. Astfel, mix-ul va include automobile complet electrice dar și versiuni „e-POWER” – tehnologie ce implică existența unui mic motor pe benzină ce funcționează drept generator pentru a încărca bateria de capacitate mare.

 

PUBLICITATE

ABONAMENTE

PUBLICITATE

NEWSLETTERCATALOGUL AMS

AUTODNA

EVENIMENTE

PUBLICITATE