Noutăți

Hyundai Elantra facelift, disponibil în România

Cu prețuri pornind de la 14.016 euro, Hyundai Elantra facelift vine cu un design ușor modificat și aceeași generoasă garanție de 5 ani.

?????????

Fără să se abată mult de la versiunea precedentă, Elantra facelift completează perfect gama de modele Hyundai caracterizată prin design „fluidic sculpture“. În România, Hyundai Elantra facelift este disponibil în compania unei singure motorizări pe benzină, Gamma 1.6 litri MPi D-CVVT, conformă cu standardele antipoluare Euro 5. Propulsorul este echipat cu distribuție variabilă D-CVVT și livrează 132 CP. În privința transmisiei, existムposibilitatea de a opta între o cutie de viteze automată și una manuală, ambele dotate cu șase trepte de viteză.

Hyundai Elantra facelift se diferențiază de modelul anterior prin modificări discrete aplicate spoilerului, blocurilor optice și calandrului, precum și prin remodelarea părții din spate. Ampatamentul a rămas neschimbat, măsurând 2700 mm, dar dimensiunile noii versiuni (lungime mai mare cu 20 mm) au fost adaptate pentru a genera mai mult spațiu atât pentru pasageri, cât și pentru bagaje.

Reportaj: O tură cu Hyundai ix35

La nivel local, clienții pot opta pentru două variante de echipare. În interior, Elanta facelift dispune de o serie de îmbunătățiri, dar și acestea la fel de sumare. Noul sistem opțional de afișare Supervision Cluster, care măsoară 3,8 inchi, prezintă o varietate de informații în condiții grafice atractive. În plus, clienții pot beneficia de un sistem audio cu un afișaj de 4,3 inchi.

Pentru a fi mai ușor remarcat și recunoscut în trafic, Hyundai Elantra oferă un sistem de lumini de zi cu tehnologie LED. Nouă formă alungită a farurilor susține accentele de sportivitate introduse de facelift.

Ca și în trecut, Elantra beneficiază de pachetul post-vânzare Hyundai 5 Year Triple. Acest serviciu include 5 ani garanție integrală fără limită de kilometri, 5 ani asistență rutieră și 5 ani verificări tehnice periodice gratuite.

Hyundai Intrado, un concept spectaculos

Elantra facelift este disponibilă în rețeaua de distribuție autorizată Hyundai Auto România, cu prețuri începând de la 14.016 euro cu TVA inclusă (12.516 euro prin Programul de înnoire a parcului auto național 2014).

PUBLICITATE

ABONAMENTE

PUBLICITATE

NEWSLETTERCATALOGUL AMS

AUTODNA

EVENIMENTE

PUBLICITATE