Știri

Honda Civic Tourer, imagini-spion

Înainte de debutul din această toamnă, de la Salonul auto de la Frankfurt, versiunea break Honda Civic Tourer a ieșit la „încălzire“.

Honda Civic Tourer

Apreciat deja pentru spațiul interior generos în special la nivelul locurilor din spate și al portbagajului, spectaculosul Civic va primi în curând o versiune de caroserie break. Profilul mașinii surprinse în test sugerează că liniile conceptului Civic Tourer prezentat în luna martie la Geneva vor fi transpuse fără modificări notabile în producția de serie, prezentând aceleași accente de shooting brake.

Astfel, silueta dinamică se păstrează, mânerele ușilor spate vor fi ascunse în montantul final, iar pavilionul coboară evident către spate. Deși designul nu sugerează o aplecare evidentă către latura practică, cu siguranță, nimeni nu se va putea plânge de lipsa spațiului, lungimea totală a mașinii crescând considerabil.

În gama de motoare se va găsi și noul diesel de 1,6 litri (120 CP), alături de celălalt diesel de 2,2 litri și de benzinarele de 1,4 și 1,6 litri. Noua versiune de caroserie va fi construită tot la fabrica Honda din Anglia, și japonezii preconizează că aceasta va ajunge să reprezinte 20% din vânzările totale.

 

PUBLICITATE

ABONAMENTE

PUBLICITATE

NEWSLETTERAUTODNA

PUBLICITATE