Auto util Știri

Groupe Renault România își așteaptă stagiarii pentru 2018

Unul dintre cei mai importanți jucători din industria auto autohtonă, Grupul Renault România, a anunțat recent deschiderea pentru 2018 a programului de stagii „Drive Your Future” – dedicat studenților și masteranzilor de la universitățile din România.

Pentru anul acesta, „Drive Your Future” propune nu mai puțin de 300 de teme cu specific auto pentru tinerii care se află aproape de începutul unei cariere – succesul acestuia din trecut fiind deja o bună recomandare. În ultimii ani, programul a avut nu mai puțin de 1800 de stagiari, cu 30% din aceștia fiind acum angajați ai grupului. Studenții și masteranzii vor putea experimenta ce înseamnă procesul de dezvoltare a unui automobil, efectiv trecând prin oricare dintre etapele sale – de la studiile inițiale de client, la design, proiectare, testare, fabricație și mai departe (logistică, vânzare, finanțare, post-vânzare).

Practic, stagiarii vor putea contribui direct la activitatea centrelor de dedicate din cadrul grupului: Centrul de Design Renault Design Central Europe, din București; Centrul R&D, Renault Technologie Roumanie (inclusiv Centrul Tehnic Titu), București și Titu pentru părțile de inginerie și testare; Platforma Industrială Dacia (inclusiv AILN), Mioveni – fabricație şi logistică; Matrițe Dacia, Pitești; Renault Commercial Roumanie – Centrul de Piese de Schimb, București şi Oarja pentru serviciile de comercializare și post-vânzare; Renault Servicii România, București precum și Renault Crédit International, București pentru finanțare.

 

Aurel Niculescu

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

ABONAMENTE

abonamente auto motos si sport

PUBLICITATE

NEWSLETTERAUTODNA

PUBLICITATE